HUNTERS RACING TEAM

 

Matka Alacant/Alicanteen

Reissun päällä:
Herra C
Herra Y
Mr. Reiseführer
+ 1 sudeettisavolainen

21.1. tiistai Siem Reap: Täytyy myöntää, Espanja ei kuulu henkilökohtaiseen top-kymppiin. Tai edes top-sataan. Mutta kun luuriin kilahtaa viesti 'lähekkö Epsanjaan metästämään kahen euron sangriaa, varailen lippuja tässä', niin vain hullu olisi lähtemättä.

Kuvassa multimedialaite mallia Hunters. Onnistuu mannertenvälinen lätkänseuraaminen ja lentolippujen varaaminen etänä. Tämä on lisäksi siltä ajalta, kun soittaminen oli vielä puhelimen tärkein ominaisuus. Ite arvostan sitä ominaisuutta edelleen eniten.

4.4. perjantai Pkseutu: Lennot oli tällä kertaa Oulu-Alicante. Mutta miksi ihmeessä matkustaa tylsästi suoraan Jyväskylästä Ouluun, kun kiertoreittiäkin pääsee? Tähtihovi-Itäkeskus-Tallinna-Hellsinki-Oulu kuulostaa paljon paremmalta. Kalliimmalta toki myös.

4.4. perjantai Tallinna: Illuminati-tuoli.

Eckerö kuljetti reittivuorolla lätäkön yli, 29e /suunta. Lisäksi joku Tallink kuulemma järjestää semmoisia risteilyitä, joissa vietellään yö satamaan sidotussa laivassa. Kuulostaa kieltämättä jännältä, mutta eestiläinen yö on sekin aika jännä.

Alkuperäissuunnitelmana oli Kaupmehe Guest House. Pari päivää ennen reissua mestassa oli kuitenkin tulipalo. Semmoinen ihan pieni vain, mutta varsin hyväksyttävä force majeure silti. Silläpä pikavalintana kaksi ensuitea Fat Margaret's Hostelista, 16e /jamppa. Ilmainen aamusauna/-allas oli plussaa.

5.4. lauantai Tallinna: KPB on Shimo, kahdella eurolla saa ihan hyvin tehtyjä kerrosshotteja, kuten kuvan 'Estonian Flag' (blue curacao, kahvi, kerma). Oma suosikki oli kuitenkin 'Rasta' (pisang ambon, bailey's, absintti). Omistajalla on fiksaatio maalata nukahtaneiden asiakkaiden naamoja, joten siitä varoitus.

Brewery Ölleklubi on kanssa ok, varsinkin ne meriruuat. Maustettuihin oluisiin ei sen sijaan kannata vaivautua. HonkyTonky on kallis, mutta erittäin pätevä Texas-ruokala. Lonely Planet suosittelee paikkaa, ja nyt myös Hunters. Aamupalan suhteen Scotland Yard on vuodesta toiseen käypä paikka.

Josta tulikin mieleen, että mikäpä jottei voisi tässä joku vuosi tehdä Tallinnasta ihan kunnon raportin. Täällä kun voi tehdä paljon muutakin kuin vain varata saunaosaston ja selänpesijöitä.

6.4. sunnuntai Itämeri: Suomalainen alkoholipolitiikka tiivistettynä: jeesusteippi on ihan hyvä, mutta pakkauskelmu on varmempi. Tämä siis silloin, kun ei olla liikkeellä pakettiautolla.

Vielä kun täältä saisi Gambinaa, niin ei tarvihtis käydä Alkossa enää koskaan.

6.4. sunnuntai Helsinki: HJK-Jaro -pelistä myöhästyttiin, tai jos rehellisiä ollaan niin dillinger-pizza vei voiton. Lohdutuksena kakkoskentällä oli B-tyttöjen (?) peli. Sitäkin kahteli ihan mielellään. Pelin jälkeen kiittiheipat Tallinnan seuralaisille, ja sitten miettimään missä sitä nukkuisi. Tällä naamalla kun ei kannata luottaa YH-majoitukseen.

Stadion Hostel, peti 12 hengen dormissa 16e. Suomen hinnaksi oli niin mainio, että ei kehdannut kiusata kavereita kuorsaamalla heikäläisten sohvalla. Plus tämähän on mahdollisesti/luultavasti maailman ainoa olympiastadionilla majaileva hostel. Paikallinen nähtävyys siis.

6.4. sunnuntai Helsinki: Tällä tavalla esiteltynä Hoegaarden on kyllä kieltämättä varsin neitimäisen oloinen olut.

Tsadilainen sunnuntai-ilta on elämys. Varsin usein jopa positiivinen sellainen. Tällä kertaa illan parhaasta viihdenumerosta vastasi neiti 'haluisin pussata tyttöä tänä iltana'. Kauniit unet oli tuon jälkeen selviö.

Fellows on ihan mukava juottola stadikan lähellä. KPB on kuitenkin Pikkulintu.

7.4. maanantai Oulu: Norski lentää Hki-Oulu -väliä hinnalla 29e. En pidä pahana, kun vertaa VR:n hintoihin ja matka-aikaan.

Tiimikaveri oli keikalla kiusaamassa kitaraa, joten avasin grillikauden yksin. Joskus on tullut poliisi, kun on grillailtu kaverin takapihalla silleen, että kämpän omistaja on toisaalla. Tällä kertaa ei tullut.

Alkon kassin sisältönä oli muuten yksi laillisia myrkkyjä kuhiseva nakkipaketti ja vichy-pullo. Että silleen.

Seuraava