HUNTERS RACING TEAM

 

Matka Bukarestiin

Reissun päällä:
Herra W
Herra X
Herra Y
Mr. Ol'DB

1.4. keskiviikko Jyväskylä: Tunnusta väriä. Ei siis rasistisesti, vaan muuten.

Suomen karsintapeliä kahtomaan Romaniaan. Henkisesti nämä saattavat olla raastavia reissuja, sillä historiaan peilaten maajoukkueen kannattaminen vaatii ylivertaista zeniä. Tahi rahkasammaleeseen verrattavissa olevaa nesteiden absorboimiskykyä. Onneksi meiltä löytyy molempia. Ja vaikkei löytyisikään, niin gloryhuntterointi on muita varten.

Suomesta ei ollut tarjolla suoria lentoja, tarkistin. Charterilla toki pääsisi, mutta semmoinen pelleily on bollinger-poikia varten. Hyi. Joten matkareittiä joutui hetken miettimään.

Lufthansalla oli valikoimassa Saksan-vaihtoja, ja kun reitillä ei ollut pahoja vuoristoja niin olisi jopa voinut uskaltautua. Lopulta Momondon välityksellä löytyi kuitenkin KLM, joka tarjosi 'yön-yli/all-nighter' -tyyppistä vaihtoa Amsterdamissa.

Josta päästäänkin seuraavaan puheenaiheeseen. Neiti Lahtelainen nimittäin kehotti laittamaan viime aikoina esiintyneen loppukaneetin heti raportin alkuun. Normaalisti kapinoisin moista hirmuvaltaa vastaan, mutta Damilla on kieltämättä semmoinen jännänlainen maine. Kyseinen tieto saattaa siis selventää tiettyjä asioita:

Isi oli kiltisti.


Kuva: anon.

11.9. perjantai Jyväskylä: Koska elämä ei ole helppoa, niin tällä päivämäärällä UEFA ilmoitti, että reissukohteena ollut peli pelataan tyhjille katsomoille.

Syynä ei ollut edelleen perustamistaan odottava Hunters Hooligans, vaan sikäläiseen futisskeneen soluttautuneiden nationalistien perseilyt kahdessa aiemmassa kotipelissä (= rasistinen käytös, epäkunnioittava käytös vierailijoiden kansallishymnin aikana, väkivaltainen käytös, yms.).

Lennot, majoitukset ja matsiliput oli tässä vaiheessa ollut jo pitkään takataskussa. V***n awesomee.

... Berliinissä olisi ollut currywurstit ja sakukebut. Olisihan sitä sinnekin sitten vaikka voinut kesälomallaan...

2.10. perjantai Jyväskylä: Jos olisi halunnut pelata varman päälle, niin oltaisiin käyty ohikulkien hoitamassa hawaiipuoli pois alta. Mutta kuka oikeasti haluaa Kotipizzaan? Pizzan alkuperäisideaan verraten kun on suorastaan pyhäinhäväistys laskea jokainen täyte grammalleen.

Historialuento: Pizzan kaltaisia roiskeläppiä tehtailtiin jo neoliittisella kaudella. Vähän myöhemmin Antiikin Kreikassa oli tarjolla plakous ja Antiikin Roomassa puolestaan panis focacius.

Nykymuotoinen tomaattipohjainen pizza kehittyi 1700-luvun Napolissa, jossa se oli köyhien katuruoka. Niinpä täytteinä oli aina vähän mitä sattuu. 'Paremmat' ihmiset löysivät tuotteen vasta myöhemmin ja sen myötä alkoi tämä täytesekoilu. Rikkaat pilasivat siis tämänkin.

Puritistien mielestä "aitoja" pizzoja on vain kaksi: Marinara (tomaatti, oregano, valkosipuli, extra virgin oliiviöljy) ja Margherita (italian lipun värit; tomaatti, mozzarella, basilika). Ananas ei siis kuulu pizzaan. MOT.

Jos pizzaan ei muka kehtaa laittaa viikon vanhoja tähteitä, niin ainakin se pitää rakentaa rennolla otteella ja isolla kouralla. Se on myös ihan hifistelyhömpötystä, ettei täytteet saisi koskea toisiaan.

Pois tuommoiset meistä, koska katuruoka on parasta ruokaa. Lisäplussaa tulee, jos kokilla on tupakka huulessa. Lisää plussaa tulee, jos pizzerian telkussa pyörii porno samalla kun pojat tekee annoksia. Kuten Harburgissa aikoinaan.

2.10. perjantai Hellsinki: Tiimin osalta ei ehkä niinkään kaunista, eikä edes komediaa. Mutta sitäkin tahattomampaa.

Perjantaina siis Tsadiin odottamaan seuraavan päivän lentoa. Oltais haluttu mennä Linnanmäelle, ihan vain koska meitä lapsetti. Vaan sehän oli lokakuisena perjantaina kiinni. Höh.

Mutta ihan siinä vieressä on Kallio. Ja se on ihmisten paikka. Ja Arizona Pub on ihmisten baari. Hunters suosittelee, joskin aikamoisella varauksella. Hilpeä Hauki sen sijaan on oikein mainio olutravintola, juomasuosituksena Kwak. Tai Stella.

Juttutuokio Aallon Karin kanssa oli tällä kertaa parasta antia.

Niin ja jäinhän mie auton alle. Ihan pikkuisen vain. Eikä se mikään auto ollut, vaan joku saksalainen. En horjunut humalassa, vaikka te kaikki niin luulettekin. Lisäksi seisoskelin jalkakäytävällä, mutta toiset on vain taitavia ajamaan. Kuski ei jäänyt asiaa suotta selvittelemään, mutta tilanteen todistanut neiti-ihminen tarjosi lohdutukseksi mandariininpuolikkaan.

Kuinkas moni teistä on saanut säälimandariinia Kallion yössä?

3.10. lauantai Amsterdam: Satellite Sportscafén hawaii ei pääse tiimin TOP10-listalle, etenkin pakastepohja tiputtaa pisteitä. Tomaatti on tosin ihan piristävä kokeilu.

Hans Brinker Budget Hotel, ensuite 73e /yö. Tässä kaupungissa on paheet onnistuttu tuotteistamaan harvinaisen hyvin, joten ei ole halpaa ei. Pelkästään kaupungin määrittelemä majoitusvero on 4-8e /yö /hlö.

3.10. lauantai Amsterdam (Schiphol): Murphy's on oikein mainio kuppila D2-alueella, ruokakin toimii. Erityispropsit (yli)pirteälle baarimikkomammalle:

"You're good, but why your friends don't smile?"
"We're Finns, we tend not to smile."

Dami ei edelleenkään ole meikäläisen mesta. Valitkaa ennemmin Reeperbahn, koska sielläkin on kaikki paheet tarjolla ja Hampuri tarjoaa paljon enemmän järkevää tekemistä ja näkemistä.

Seuraava