HUNTERS RACING TEAM

 

Datsun 1200 deluxe (B110) "Kopio" (JM)
kortti: Esa Mäkinen '08

2.0 TC, 48/40 Dellortot, 5-v Racing loota, 3.9 perä

TC-Finn Mirkun etupäällä ja Volvon perällä? Ihan kuin tämmöinen oltaisiin tallissa nähty joskus ennenkin =)

Mäkinen rakensi hyvästä aihiosta ja möi ennen ensimmäistä kisaa. Sen jälkeen vähän lisää suoria kauppoja ja lopulta '10 EVK-Liigassa, JoeUA/Autokätevän väreissä kaksi lähtöä. 2 tarjousta, ja onnekkaan ostajan nimi oli Teemu Haverinen. Jossain vaiheessa siirtyi (taas) suorilla, PAMM Teamille ja lopulta '12 keväällä (taas) suorilla, Pula-Aho Racing/Pajarisille.

Samana keväänä viivalla Asfalttikunkussa, tuloksena kaikenlaista lähtövoiton ja vilpin väliltä. Lauantaina 79 lappua ja meni Satakuntaan, Lehtonen Racing/Lahdelle. Yksi kisa JR:ää 2500-luokassa ja sitten Kardaanikunkkuun '12. Välierissä tapahtui hyytyminen, 7 tarjousta ja Torkon lapulla Ruohoselle. Samana syksynä viivalla Kokkolan kisassa, kone kypsyi varsin totaalisesti, 12 lappua ja nasahti meille.

Kampi ja lohko jäi ehjäksi, joten vähän parempikuntoisia mäntiä kehiin ja lisäksi tallin ylisiltä pikkuvenakkakansi, jolle Moisio teki taikojaan. Jotain muutakin pientä taisi olla. Kaasaritkin pieneni siinä samalla. Vuosihuollon jälkeen KK esiintyi Asfalttikunkussa '13.

EVK:ssa tasaista kakkossijaa II välieriin asti, jossa tuli huomattua että pienikin osuma takakulmaan on liikaa tasoitusta isojen poikien leluille. Jotain Hämeenkorven nykyisiä ja entisiä autoja siitä meni sitten jatkoon =). Yleisessä alkuerän kakkossija riitti lauantain osalta. Sunnuntaina sen sijaan sataa aina. Moinen ei tuntunut tälle korille olevan se paras keli, joten II keräilyistä nätisti katsomon puolelle. 15 tarjousta, meni Letoffeille.

Viivalla samana vuonna Pellossa. Ei suurempaa menestystä eikä myöskään kaupan.