HUNTERS RACING TEAM

 

Fiat 131 A Mirafiori (JM)
kortti: Juha Schubin '93

2.0 TC, 45 Dellortot, Racing loota, 4.1 perä.

Schubinien Mirkkuja (toinen taitaa olla vieläkin Sepolla?) kateltiin sillä silmällä jo pidempään. Lopulta Suonenjoelta '02 saatiin tämä. EVK:n B-finaalissa keula koki kovia, mutta tekniikka jäi ehjäksi. Meidän lappujen lisäksi siis vain yksi suoja.

Lekalla ja pihatraktorilla eli Volvolla oli töitä. Mutta saatiin siitä vielä auton näköinen. Samana vuonna Pieksämäellä evk:n 9. ja yleisen 16. Ähtärissä tuloksena vain pyörähtelyä.

Pienen puunauksen jälkeen suurin toivein syksyllä Suonenjoelle. Lähtösuora oli kuitenkin liian kova pala, nämä Mirkut kun on vähän semmoisia yleispehmeitä. Tukipalkit ja etuakseli mutkalle, kori kieroon ja sitä rataa. No onneksi on keksitty oikomisvälineet. Talven jäillä käytiin kokeilemassa, tuli vielä ihmeenkin hyvä ajettava.

Talvella '03 Jomppe kävi suorittamassa tutkinnon. Keväällä Vilppulaan Kardaanisarjan avaukseen. Jomppe oli lauantaina nuorten 5, ite sunnuntaina pyörähtelyä välierässä. Laite oli jälleen viikonlopun jäljiltä aivan nipussa ja tässä vaiheessa vanha kori sanoi 'kiitos ja hyvää yötä'. Eli yrityksistä huolimatta ei saatu enää ajettavaan kuntoon.

Reisjärvellä ja Pieksämäellä käytiin samana vuonna kokeilemassa, ja se oli sitten siinä. Ensin oli tarkoitus vielä korjata pohja, mutta järki voitti lopulta. Tekniikka kiinni Finniin ja tämä kori romulaan.


Maalausoperaatio.