HUNTERS RACING TEAM

 

Ford Sierra (JM) "Naapurin Sierra"
kortti: Pasi Rekola 'xx


Kuva: Hemming

2.1 B19, 40 Dellortot, M45 pätkäloota, 4.1 perä

Suureellinen historia takanaan. Lopulta KUA:n EVK-liigajoukkueen harjoitteluautona. Sitä myöten Raatikainen Kardaanikunkussa '11 semeihin. Ei tietenkään kisassa kaupan, kukapa näitä vakioita ostais.

Sen sijaan Huntteri osti Palilta suorilla, ja möi KK:lle. Koska maailmassa ei ole oikeutta, niin Huntteri ei tehnyt autolle mitään, sen sijaan KK remppasi koneen ja lootan. Sen jälkeen KK ajoi historian hienoimmassa liigajoukkueessa (Ulkomaiden Uuraisten UA:ssa), ei tarjouksia. Heti perään '11 Ähtärin kisassa EVK:n kakkossija. Oli jo vieraitakin, mutta suoja piti.

Ei kuitenkaan nähnyt meillä seuraavaa kesää, kun KK möi talven alta pois suorilla. Joensuun Jesse ajoi kesän '12 aikana useammankin kisan, Virroilla nuorten kolmossija taisi olla paras saavutus. Olikohan lie kertaakaan vieraita? Ainakin onnimajava tätä meinasi kerran ostaa, mutta säikähti kun kuuli että on meidän entinen =)

Kemorassa '13 vielä Joensuulla, ilmeisesti vaihtokauppaa sen jälkeen. Joka tapauksessa samana kesänä Pieksämäellä Puttosen Tepolla, EVK 9. / YL 5. Ei lappuja, joten seuraavaksi Kardaanikunkussa, ei mennyt putkeen. Lauantai-iltana suorilla eteenpäin. Hanu Racing / Nieminen kotikisoissa Virroilla keväällä '14.