HUNTERS RACING TEAM

 

Matka Volvomiehen Mekkaan

Reissun päällä:
Herra X
Herra Y
Herra Z
Herra Å

Auto:
Volvo 850

12.9. lauantai Tukholma: Reissun ensimmäinen etappi takana, eli siirtymä Tampere - Tukholma. Toki välillä Volvoakin pitää tankata. Herra Å muisti tankata myös.

13.9. sunnuntai Mysen: Ja sitten jo Norjaan. Koko viikonlopun kattava rallicrossin yhdistetty Norjan mestaruus- ja NEZ-osakilpailu sattui reitille, sitähän ei voinut jättää väliin. Ihme etuvetorimpuloilla ajelivat, häpeäisivät. Mutta yleisö viihtyi, me myös.

13.9. sunnuntai Nærsnes: Herra Z unohti, että Norjassa ruoka maksaa. Pizzan ja oluen yhteishinta 27 euroa. Muuten yllättävän halpa maa, toki Suomeen verraten kaikki paikat on halpoja.

14.9. maanantai Drammen: Tälle päivälle sattui kunnallisvaalit tms., joten missään kaupassa ei myyty alkoholijuomia. Paska maa, pitäkää tunkkinne. Seuraava Pohjoismaa kehiin.

14.9. maanantai Uddevalla: Tie taivaisiin? Ruottissa kaikki on niin hianoo. Klikkaamalla saat kuvan isommaksi.

14.9. maanantai Trollhättan: Täälläkin piti käydä naureskelemassa kaikille maailman saabisteille. Bu-ha-haa. Ei uskallettu silti kusta portille, Securitas on niin pelottava firma.

15.9. tiistai Hindås: Välillä piti myös huilata. Herra Z ottaa lepiä.

16.9. tiistai Göteborg: Ruottissakin joku osaa sanoa 'pitäkää tunkkinne' Herra Å tutkii löytöä.

16.9. tiistai Gamla Ullevi: Allsvenskanin matsissa pelasivat Örgryte IS (punaiset) ja Halmstads BK (siniset). Punaiset voitti 2 - 1. Pakko todeta, Ruotsissakin (kuten kaikkialla paitsi Suomessa) on tuota oikeaa katsomokulttuuria. Herra Y juhlisti ko. kulttuuria huurteisella.

17.9. keskiviikko Torslanda: Ja sitten itse Mekkaan. Vieraskeskuksessa oli kaikki kohdillaan, henkareita myöten. Valitettavasti tehdaskierroksesta ei saanut ottaa kuvia, tosin sama tuntuu olevan kaikissa autotehtaissa.

17.9. keskiviikko Torslanda: Volvo Museumissa vierähti rapiat kolme tuntia. Voi suositella varauksetta kaikille. Kuvia

18.9. torstai Huskvarna: Husqvarnan tehtaat löytyvät yllättäen Huskvarnasta. Museossa piti piipahtaa. Ja kuka sanoo, että kaikki museot ovat tylsiä?

18.9. torstai Jönköping: Jönköpings Bildemontering AB oli maineensa veroinen.