HUNTERS RACING TEAM

 

Matka Reeperbahnille

Reissun päällä:
Herra A
Herra B
Herra X
Herra Y

Auto:
Volvo 850

11.3. keskiviikko Bremen: Mersun sivutehdas, toki tuollakin oli kokoa kymmenisen hehtaaria. Tehdaskierroksen ilmaisuus oli plussaa, mutta valitettavasti ei saanut ottaa kuvia.

11.3. keskiviikko Bremen: Herra A innostui kokeilemaan Mersun ajosimulaattoria. Tosin ei tainnut olla ihan uusinta mallia.

12.3. torstai Harburg: Aikamoinen antikliimaksi lähteä Saksaan ja juoda Grafenwalderia. Six-packin hinta Lidlissä 1.69e.

12.3. torstai Hampuri: Reissun ainoa Traba. Vähiin ovat käyneet.

12.3. torstai Hampuri: Nyt päästiin jo asiaan. Tämmöisiä erikoiskauppoja kaipaisi Suomeenkin. Kannattaa käydä, omistaja puhui välttävää englantia ja tiesi oluista miltei kaiken. Lapin Kulta oli ainoa suomalainen olut hyllyssä.

12.3. torstai Bremen: Käytiin tarkastamassa UEFA-Cupin neljännesvälierä, vastakkain Werder Bremen ja AS St. Etienne. 1-0.

UEFA:sta johtuen tarjolla vain alkoholitonta olutta.

13.3. perjantai Reeperbahn: Sitten päästiin itse asiaan.

13.3. perjantai Reeperbahn: Suomalaisilla metroasemilla ei liene tällaista kylttiä. Päivällä kohtuu aneeminen, yöllä sen sijaan uskomattoman kova mesta, vaikkei huhujen mukaan olekaan enää 70-luvun veroinen. Eihän tuolla edes kuole turisteja enää nykyään. Shotit baarista riippuen 0.50-1e. Se suomalaisomistajan baari kannattaa käydä tarkastamassa, paikan nimeä en kyllä muista.

15.3. sunnuntai Tampere: Ja sitten takaisin loskan keskelle. Mieltäylentävää.