HUNTERS RACING TEAM

 

Kardaanikunkku
Lempäälän UA 28.07 - 29.07.2007
Kaanaan moottoriurheilukeskus

Ajajat:
Jyrki Siekkinen
Eetu Jutila

Auto:
Opel Kadett

Kaanaaseen Opelilla, johon Jutilat teki jarruhommia. Muutakin tekemistä olis varmaan ollu, mutta nykyään tuntuu että on tärkeämpääkin tekemistä. Joten hauskanpitoon siis. Perjantaina pelimestoille, joskus puoli yhdeksän jälkeen oltiin motocross-radalla.

Lauantaina katastukseen, Ei mitään ihmeellistä, hieman katastusmies tosin katteli kun kaasarit tulvi oikein huolella "Juu, se on tehny tota jo koko kesän. Kai se kohta loppuu, joko bensa tai vuotaminen." Ja olihan siellä high-tech pelti kaasareiden alla, aivan aito varikkorakennelma.

Nuoriin tavoitteena B-finaalipaikka. Eka lähtö ok, ekassa mutkassa tosin tuli hieman ruuhkaa ja Eetu jäi Valosen Escortin taakse. Suorilla ei ollu mahiksia haastaa ja kurveissa meni aikaa takana ajamisessa. Sijoitus ekan aika-ajon jälkeen 14., kun 15 jatkaa finaaleissa. Toisessa lähdössä lähti viivasta huonosti ja sen jälkeen oli elämä vaikeaa.

Aika kuitenkin parani, kun toisen kierroksen pääsi ajamaan puhtaasti. Vielä kaksi lähtöä ennen loppua oltiin viimeisellä jatkajan paikalla, muttei ihan riittäny. Lopullinen sijoitus 19.


Noheva huoltomies.

Etupää sai pientä osumaa ja pyöränkulmia siinä katseltiin. Samoin raidetanko vääntyi kuskin puolelta, eikä tietenkään varaosia. Etuvanteetkin alkoi olla suht mutkalla, mutta varalla oli eteen vain Ässät, eikä niitä kehdannut laittaa alle kun oli noin paljon katsojiakin.

Omaan aika-ajoon. Ei oikein toiminu herkästi viivalla, tulpat olis voinu vaihtaa kun olis muistanu. Lähtö kuitenkin ihan ok, kakkosellakin vielä jotenkuten. Kolmosella kuului vain suhaus, kun Hyvinkään Stranden vilahti vierestä ohi. Se söi miestä. Ekaan mutkaan neljäntenä tai viidentenä, eikä oikein tuntunu reittiä löytyvän. Sisältä ei löytyny paikkaa joten oli pakko heittää ulkolinjalle, vaikkakin yleensä noi hasardiliikkeet yhdistettynä meikäläisen ranteisiin tuottaa vain sanomista.

Tällä kertaa kuitenkin farkku-Ankka hyytyi edestä ja pakka jäi sen taakse jumiin. Niinpä pääsin ulkoa kuittaamaan kärkeen. Sen jälkeen ei ollu ihmeempiä, kohtuu hidastahan toi eteneminen oli. Ei oikein ollu luottoa raidetankoon eikä ihteen. Etanan vauhdilla rata läpi, aika oli 1.41.05, sijoitus ekan aika-ajon jälkeen 67. Heti lähtöön mentäessä kun nykäs käsijarrusta niin takapää kolahti oikein huolella ja koko auto hytkähti. Sama toistui aina kun jarrutti asfaltilla. Ei oikeen antanu luottoa jatkoon.

Tulpat uusiksi, tosin ykköspytyssä kierteet jo niin huonot ettei uskaltanu avata. Kakkoslähdössä seiskarata, ei oikein tolla autolla se ihannepaikka. Lähtö jonkinlainen, mutta eihän tolla alta kerkiä karkuun mitenkään. Sisäpuolella oli rinnan ainakin kolme autoa, ja alkoi konstit olla vähissä miten siitä selviäisi. Vammalan Lada kuitenkin vetäs sen verran vauhdilla ekaan mutkaan, että vähän jarrulle ja kääns sisälle niin kakkospaikka oli plakkarissa.

Hiekalla repäs takapäätä, linkki repes irti korista. Muistelin että nykäs enemmänkin, mutta eihän toi pahalta näytä JK-Koosteiden nettifilmin perusteella. Kuitenkin keskittyminen oli hetken jossain muualla kuin tuulilasissa ja niinpä rykäsin huolella Jakan Amazonasin takakylkeen. Sorry. Siitä vielä kuitenkin ennätti koukata kärkeen. Riemua kesti sen hetken kunnes yritti pykältää kolmosta. Sitä ei laatikosta löytynyt, eikä sen jälkeen kyllä mitään muutakaan vaihdetta. Hetken olin siinä tiellä ennenkuin pääs seuraavassa mutkassa koukkaamaan ulkoreunaan.

Mustaa lippuakin näyttivät, tuskin tuomaritornissa tarvihti montaa sekuntia miettiä, minkä väristä meikulle kuuluis antaa. Oikea tuomio, ei sillä. Koitin rullailla varikon portille, jotta olis päässy pois radalta mutta eihän se p***a sinne asti jaksanu.

Ekan kierroksen aika olis riittäny sunnuntaille, ei siinä menny kuin jokunen toisella kiekalla ohi. Mut sikäli ei harmita, koska linkit olis kuitenkin revenny sunnuntain alkuerässä. Autokin saatiin kaupan, kokonaista 1 tarjous. Taisi mennä ensin Kauhajoen jätkille, mutta Joensuuhun se kuitenkin lopulta lähti. Toivottavasti junnun pajalla on innokkaita hitsareita =)


Maggaransyönniksi meni taas tämä touhu. Sunnuntaina oli pää kipiä ja vitutti kun Keskiketterä ei päässy ajamaan 'ihanalla' Fiestalla. Tai ainakin rattiakseli oli tehty ihanasti, terveiset kuka sen lienetkin tehnyt...

Homma jatkuu joskus. Ehkäpä jo Putaalla.