HUNTERS RACING TEAM

 

Ajoharjoittelu
18.10.2005
Vallitien JM-rata

Ei syksyä ilman rytöajelua. Tällä kertaa Karstulaan päin. Make sai järkättyä vapaapäivän tiistaiksi. No kun Jussilla koko viikko syyslomaa ja itelläkin töitä vasta perjantaina niin mikäs jottei viikolla menoksi.

Toinen ronkkeli saatiin siis Maken Nissanista ja Uuraisten Autohuollon kärrystä. Niinpä radalle, jossa oli pienet maansiirtotyöt käynnissä. Mutta sopivasti mahduttiin kaikki alueelle, eikä oltu edes toistemme tiellä.


Karseet voimat. Ainakin kun on hiekkaa asfaltilla.

Volvoon panostettiin vyöt ja penkki, kun semmoiset nyt sattui irrallaan tallissa olemaan. Datsuniin ei moisia yltänyt, joten sillä järjen kanssa ja mielellään ilman tutustumisia penkkoihin.

Molemmat oli varsin pirteitä ilmestyksiä. Tämän testin perusteella tommonen Datsunin tonni-kuus-satanen olis varsin hyvä aihio Fiatin takakonttiin. Ja pirulaisessa on varsin ok välityksetkin. Kun jaksais jäille kehitellä lukon, niin ihan vois hauskaa pitää.

Eikä olis kyllä uskonu, että vakio B19 mottikin jaksaa Volvoa kohtuullisesti kuljettaa. Toki perävälitys on sen verran mahdoton, että kolmosella kuolee. Mutta koneen joutuu autosta nostamaan poijes, ja viemään talliin jatkokehitysosastolle. Sen verta timmissä kunnossa vielä.


Volvolle kävi näin.

Ylläolevan kuvan mukaisesti Volvon ajelut jäi kesken. Jotenkin niinkuin olis semmonen muistikuva, että tuo on tapahtunu näille piha-Volvoille ennenkin. No tuohan nyt ei ole paha setti korjata, jos vain autoon jaksaa heittää toisen koneen nokalle talvea varten.

Sittenpä ajeltiin Dassella vielä tovin ajan ja lähdettiin kotia kohti. Tavoitteena ottaa keväällä uusinta.


Mutta kerkes tovin sentään ajella. Make puikoissa.