HUNTERS RACING TEAM

 

Merenna JM
Karstulan UA 13.07.2008
Vallitien maarata

Ajaja:
Jyrki Siekkinen

Auto:
Toyota Corolla

Karstulaan Tepolta ostetulla Tojotalla. Pientä fiksiä alla, muttei kuitenkaan mitään erikoisen suurta. Katsastus ok, mitä nyt sumuvalo nostatti savumerkkejä.

Alkuerä oli niin kaameaa säheltämistä, että v***ttaa edelleen. Kolmantena meni jonkun aikaa, mut onneksi Veini ja Raatikainen eivät katselleet mokomaa torspoilua loputtomiin, vaan ohittivat. Pohjakin ohitti vielä jossain vaiheessa, joten sijoitus kuudes ja tukeva paikka keräilyissä.

Keräilyyn ei tarvinnut motivaatiota juurikaan hakea. Vaikka kuinka olis ajotaukoa alla niin ei kai sitä sentään keräilyihin jämähdetä. Edelleen meinas auto olla oudon tuntuinen, mutta ei siinä valtavia ongelmia kuitenkaan enää ollut. Lähtövoitto.


Välierässä näytti vielä ihan hyvältä.

Välieriin mentäessä ei ehtinyt käydä kahtomassa taululta keitä kaikkia on samassa lähdössä. Ehdin jo keräilyalueella naureskella, ettei onneksi tarvinnu mennä viivalla olevaan lähtöön, näytti sen verran kovatasoiselta. Vaan sieltä tuli kiltti setä ja opasti sisäradalle. Nauru meinaan hyytyi samoin tein.

Lähti kuitenkin ihan ok viivalta ja Samulin kanssa mentiin rinnakkain ekaan mutkaan. Ja kamppailun hävisin, vaikka oli sisäkurvin etukin omalla puolella. Kismittää. Loppulähdön aikana ei ihmeitä, autokin pysyi edes jotenkin hanskassa, joten pystyi kontrolloimaan tilannetta. Veini tuli toisella kierroksella niin lähelle, että päästin takakurvissa edelle, joten kolmantena maaliin.


Taitaa olla Corollojen tyyppivika tämä takakontin heikkous.

Semiin taas sisärata. Taisi hieman kaasujalkaa vipattaa, sillä lähtö ei ollut edellisen tasoa. Kakkosella kuitenkin alkoi tapahtua ja kun vielä sisällä oli hieno rako, niin siitä hyviin asemiin ekaksi. Siitä vaan pieni heilaus kakkosvaihteen kautta ja takasuoralle hanaa. Hieno suunnitelma, mutta kun sitä kakkosvaihdetta ei enää laatikosta löytynyt. Sen jälkeen meni rymistelyksi, kun jäin siihen muiden eteen jumiin, Kaikkonen taisi kärsiä tilanteesta eniten.

Paikka olisi ollut vielä johonkin sijoituserään, mutta pelkällä kolmosella ja nelosella en lähtenyt kytkintä kiusaamaan. Yksi kappale sokkia oli laatikosta hukkunut, tilalle Kimmo ja Nappu asentivat hätävaran, mutta ei silläkään tullut täysin kuntoon, joten yleisen joutui perumaan.

Suojatkin heitin, kun en heti tajunnut ettei tämmöisiä vakioita kukaan osta. Joten kotiin, laatikkojumppaa tiedossa. Kiitos huoltojoukoille, saunailtaa pukkaa tuossa syksyn päälle. Ja kiitos Tepolle autosta, on sitä huonompiakin laitteita kisahinnalla tullut ostettua.

Ajokuvat otti Salmen Antti. Taitava täytyy miehen olla kameran kanssa, sillä ellei paremmin tietäisi niin voisi jopa luulla että siellä on rattimies ratin ja penkin välissä.