HUNTERS RACING TEAM

 

XX Asfalttikunkku
Vetelin UA 01-03.05.2009
Kemora

Ajaja:
Jyrki Siekkinen

Auto:
Opel Ascona


Kuva: Salmi.

Laina-auto haltuun ja torstaina paikan päälle. Viikonlopun tärkein homma oli saada torstaina kierrettyä jokunen kierros radalla. Kisavauhtia kun ei ole päässyt koskaan ko. radalla kokemaan ja testimielessäkin viimeksi joskus '02 tai '03.

Kahta ja kotiin -taktiikkaahan näillä laitteilla lähdetään yleensä toteuttamaan. Alkuerässä eka kierros meni taas miten meni, onneksi auto kulki suorilla sen verran, ettei sentään ihan viimeiseksi tippunut. Toisella kiekalla sai sen verran tolkkua tekemisiinsä, että pääsi kuittaamaan kolmanneksi. Se tarkoitti paikkaa paremmissa keräilyissä.

Toisissa keräilyissä ei sitten toiminut mies eikä auto. Ekassa mutkassa tuli sipsuteltua, kun ei oikeen ollut luottoa auton ajo-ominaisuuksiin. Kello ei tykänny, joten seuraavaan kurviin ulkoa apinanraivolla. Siitähän se kello ei sitten varsin tykänny. Kuudentena maaliin ja ajot ajettu.

Lauantaina piti jatkaa Kimmon Tojotalla, mutta se porsi evk:ssa joten perumisen sai jättää. Olishan noi huoltomiehet lootan vaihtanu joutessaan, mut löin pelin poikki. Tai olishan toi Opeli ollu ehyenä, mutta se ahdisti muuten vain. On tämä elämä ankeeta.

Opelista neljä lappua ilman suojia. Oikeen perinteinen perjantai-illan ihana ostokas siis =) Onnea voi toivottaa. Corollasta ei luonnollisesti tyrkkyjä, eihän vakioita kukaan osta. Paitti joskus vahingossa.


Kuva: Norrena.