HUNTERS RACING TEAM

 

JM Kokkola
Kokkolan UA 05.09.2009
Kemora

Ajaja:
Jyrki Siekkinen
Jutta Hämäläinen

Auto:
Toyota Corolla


Kuva: Miki.

Kemoraan paikan päälle, vaikka ei tuo Tojota nyt varsinaisesti ole varustettu asfalttialustalla. Tai siis millään muullakaan alustalla.

Yleinen aloitti, se menikin saman tien penkin alle, kun auto ei toiminu. Alkuerän jälkeen ehti heittää vain uudet tulpat koneeseen, ei auttanu. Keräilyssä kuitenkin taso oli sen verran, sanotaanko kyläkisamainen, että hetken kerkes silti pyöriä jatkopaikalla. Tokassa mutkassa kuitenkin pakka kasaan ja itekkin tuli siinä kärsittyä.

Ennen naisten luokkaa uusi bensapumppu paikalleen ja se auttoi jo asiaa. Jutta matkasi sijoituserään, jossa kerkes olla hetken jatkopaikalla kunnes tuli pusu takakulmaan. Vaikka naisten keskinäinen pussailu onkin normaalisti erittäin positiivinen asia, niin tällä kertaa se tarkoitti finaalipaikan menettämistä. Sijoitus yhdeksäs.

Lopuksi pääluokka EVK. Alkuerässä ei hätää, pari kierrosta meni lähinnä kalustoa säästellessä. Lähtövoitolla semeihin.

Semiin lähtökierrokset vielä sataa alemmas, ihan ok valinta. Lähtösuoralla koitin aiheuttaa hämminkiä ja nappasin ajolinjaa sisältä ulommas. Ei ollu toivottua vaikutusta, mutta eipä kyllä tullu varoitustakaan. Ekaan mutkaan koitin hyökätä niin paljon kuin tuolla korilla vain pystyi, mutta silti Ketomäki oikeen sujahti heittämällä ohi.

Takalenkillä kuitenkin vielä kakkosena, mutta sitten takana tulevat alkoi huomata, että siellä on nyt joku kädetön B-finaalipaikalla. Lopulta löysin itteni Pöyhösen ja Viitalan välistä, ja hieman liioitellen puolet takalenkistä meni siten ettei etupyörät koskettaneet maata ollenkaan.

Kaiken rytinän jälkeen sijoitus olikin tippunu muutamalla. Sijoitus maalissa neljäs tai viides, kolmen jatkaessa.

Eli ei mainetta ja mammonaa tälläkään kertaa. Kuitenkaan ei jaksanu harmittaa, kun vihdoinkin Kemorassa sai edes sen yhden lähdön onnistumaan. Autosta ei tietenkään lappuja, en jaksanu edes suojata. Ei suurempaa tekemistä ensi kisaan, mitä nyt etutolppa irtos semin rytinöissä. Senkin huomasin vasta kotona.