HUNTERS RACING TEAM

 

NE KÄDETTÖMÄT

 

JYRKI SIEKKINEN, "Huntteri"

asuinpaikka Jyväskylä, jyrki.siekkinen (at) huntersracing.net

tosimiehillä nokka on alhaalla

Työkseen yrittää olla räjähtämättä ilmaan. Takana peltorallia, jokkista, rallia ja autosuunnistusta. Archenemy AKK voitti lopulta, joten nykyään käy pätemässä naapuritallilla ja panostaa tiimin elämysjaostoon. On myös Volvo-jaoston aktiivinen jäsen; työnantajakin vaihtui ruotsalaiseen jotta voi paremmin tunnustaa väriä.

 

JUSSI SIEKKINEN, "Osbourne"

asuinpaikka Jyväskylä, jussi.siekkinen (at) huntersracing.net

finski tractor är paras tractor

Paperimiljonääri, tai ainakin tavoitteena tulla sellaiseksi. Takana peltorallia, traktoritaitoajoa ja rokkista, nykyään keskittyy mökkijaostoon. Toimii myös laajalti arvostetun Volvo-jaoston puheenjohtajana; ruokapöydässäkin on yleensä tarjolla pelkkiä Volvon tulppia.

 

JUHA ONKILA, "Stefanus"

asuinpaikka Jyväskylä

this sauna is stefanus-approved

Ingenjöörimiehiä. Takana peltorallia, nykyään keskittyy elämysmatkojen pääsuunnittelijan ja Volvo-jaoston varapuheenjohtajan rooleihin (vaikka ajaakin etuvetoisella).

 

ANTTI ONKILA, "Nipa"

asuinpaikka Helsinki

encorena kulkuri ja kaunotar

Edustaa pirua nimeltä viihdeteollisuus, hallitsee eritoten äänet. Takana peltorallia, nykyään keskittyy perhe-elämään. Vastaa toistaiseksi tiimin kovimmasta autoilullisesta saavutuksesta: ajanut Suzuki Altolla Helsingistä Ouluun.

 

MARKKU VÄÄRÄSMÄKI, "Make"

asuinpaikka Uurainen

ai mökille?

Mehtäläisiä, noin niinkuin ammatillisesti. Takana peltorallia, nykyään keskittyy tiimin mökki- ja elämysjaostoihin. Pitää kunniakkaasti Opelin puolta, eikä siitä jakseta kauheasti edes kiusata kun muuten on kuitenkin tolkun mies.

 

TIMO TIRKKONEN, "TA"

asuinpaikka Äänekoski

ei saatana

Teräksinen ammattilainen, sorvaa laatikoita siis myös työkseen. Keskittynyt enimmäkseen tiimin mökki- ja elämysjaostoihin. Yrittää opettaa muille veneilyn saloja, yleensä huonolla menestyksellä. Möi sielunsa ja vaihtoi Mersun etuvetoiseen.

 

MATTI PALONEN, "Sleepy"

asuinpaikka Jyväskylä

me kuollaan kaikki

Insinöörismies. Suureellinen peltorallitausta on vaihtunut tiimin elämysjaostoon. Möi sielunsa ja vaihtoi HIGH EFFECTSIN Mitsuun.

 

JUSSI LAITINEN, "Maskotti"

asuinpaikka Jyväskylä

hawaii pizzaa

Pelkkä tiimin maskottina toimiminen ei kannattanut taloudellisesti, joten paperimiehiä on hääkin. Siinä sivussa toimii tiimin elämysjaostossa. Hakenut katsastuskonttorilta tiimin pisimmän vikalistan, tovin matkaa kolmatta sivua. Ja sehän oli Ford Sierra. Ettei jää epäselvyyttä.

 

AKI LÖFGREN, "Wide-E-O"

asuinpaikka Jyväskylä

oho

Kuluttaa kumeja myös työelämässä. Tiimin elämysjaoston ehkä se aktiivisin jäsen. Onnistui irrottamaan Volvosta kardaanin kesken ajon, mitä pidetään näissä piireissä aikamoisena saavutuksena.

 

JOUNI REIN, "Reinomies"

asuinpaikka (enimmäkseen) Kannonkoski

hiace-lämmintä

Työkseen murskaa kiviä. Siinä sivussa toimii myös tiimin Kannonkosken jaoston puheenjohtajana. Syvällä sydämessään tuntee pahnamoottorin ja cihhiläisen kutsun. Onneksi tiimi ei syrji vähemmistöjä.

 

JOONAS POKELA, "Jomppe"

asuinpaikka Uurainen

henkilö ei ole tehnyt mitään uutta viime aikoina

Työkseen ihmettelee sitä, ettei se sähkö edelleenkään ole oppinut hyppäämään johdosta toiseen. Takana peltorallia ja jokkista. Nykyisin pyörii kaksipyöräisten maailmassa, eikä tällä varsinaisesti tarkoiteta PV-Suzukia.

 

JUHO POKELA

asuinpaikka Uurainen

Kai se jotain tekee hääkin. Datsuneita on projektina.