HUNTERS RACING TEAM

 

24. Salpausselkä -ralli
Lahden UA 17.10.2009
Lahti

Ajajat:
JP Flyktman
Jyrki Siekkinen

Auto:
Ford Fiesta

Oman ralliuran päätöstilaisuus tuli siis vastaan Lahden maisemissa. Tai siis kilpailutauollehan tässä virallisesti jäädään, mutta siitä saattaa hyvinkin muodostua pysyvä ratkaisu. Mie kun olen jo sen verran iso poika, ettei kukkaan minnuu pakota pitkiä kalsareita pitämään, paitti ehkä äitee.

Tavoitteena päästä maaliin ja voittaa samassa luokassa ajanut Warre. No maaliin tultiin, mutta Wartburgille hävittiin 10.9 sekuntia. Osaselityksenä ehkä se, että auto kävi kolmella lähdöstä kolmospätkälle asti. Vimosella pätkällä saatiin eroa kurottua kiinni 17 sekuntia, mutta ei riittäny.

Pääasia, että oli hauskaa. Eikä oltu kenenkään tiellä pätkillä. Ja tultiin maaliin.

MUTTA: Hetki asiaakin, nimittäin ykkös-EK:lla meinas oikeasti yksi katsoja jäädä meidän alle, kun lähti ylittämään tietä eikä katsonut yhtään autojen tulosuuntaan. Onneksi vieressä ollut kaveri nykäs viime hetkellä pois auton alta, ei olis mitään mahtanu hytin puolella. Onhan noi HANS:it ja muut kivoja, mutta niin kauan kuin katsojat saavat vapaasti kulkea tiellä niin turvallisuudesta ollaan kaukana.

Tähän tiedonantoon päätän tämän raportin. NKRT:n rallijaosto kiittää ja poistuu takavasemmalle. Palaamme taivaallisten rallien parissa, täältä over ja out.

Muita kuvia ei nyt ole, mutta oottehan te sen Fiestan jo nähneet.