HUNTERS RACING TEAM

 

Matka Lappeen rantaan

Reissun päällä:
Herra B
Herra C
Herra X
Herra Y
Herra Å

14.1. perjantai Puuppola: Moni eeppinen tarina alkaa varsin arkisesti. Tässä tarinassa ei ole mitään eeppistä, silti tämäkin alkaa arkisesti. Kummallista.

Tämän vilosovoinnin jälkeen itse asiaan. Perjantaina aurailtiin mökille tilaa, jotta saatiin autot nätisti parkkiin. Sieltä lauantai-aamuna perinteinen moottorimarssi jäähallille ja nokka kohti SaiPa-JYP -peliä.

15.1. lauantai Hippos: Kahvila Alakulma palveli aamujanoisia. Mainostus ei pääse Pub Markuksen sfääreihin, mutta ei ole ihan huono tuokaan.

15.1. lauantai Vaajakoski: Ja sitten jo matkaan, laatuautolla tietty.

Kyydin järjesti JYP Fan Club. Matka ja istumapaikka peliin kustansi 30 euroa, mikä on ihan kohtuullista. Klubijäsenenä hinta olisi ollut vielä vitosen halvempi. Kisapuiston hallin oli hra Y käynyt skouttaamassa jokunen vuosi aiemmin, joten suurin piirtein tiesi mihin ollaan menossa. Hieno halli kaikkiaan.

Seisomapaikka olisi tietysti ollut parempi, mutta tällä kertaa sitten istuttiin. [Tähän on pakko heittää tämä vanha tarina jääkiekko-otteluista. Eli lätkässä ja seksissä on yksi sama piirre; hauskaahan se on, mutta jos ei seiso niin puolet hauskuudesta jää puuttumaan]. Tällä terveiset Hippoksen seisomokatsomoon.

15.1. lauantai Mikkeli: Paikallinen huoltamo... eikun siis ABC palvelee nälkäisiä, totutulla ABC-laadulla ja -hitaudella. Todella ankeita paikkoja nuo apsit muutenkin. Taksiyrittäjän hienohko nimi olikin paikan parasta antia.

15.1. lauantai Lappeenranta: Hallilla oli harvinaisen hieno pöytä varattuna kantiksille. Kiitämme tyyliä, moitimme kaltevaa pintaa. Ja merkki tietty oli väärä.

15.1. lauantai Lappeenranta: Viimein itse illan epistolaan. Aika paljon JYPin nykyisiä ja entisiä tähtipelaajia istutettu katsomon puolelle (toim.huom.). Eipä ihme, että tuli tukkaan 3-2 (vl). Tämä lausahdus ei missään nimessä ole suunnattu Jonne Virtaselle, joka on tiimin silmissä ykköstähti.

Tulomatka oli hauska, tosin pientä toistoa suhteessa menomatkaan oli havaittavissa. Siitä ei sen enempää.

15.1. lauantai Lappeenranta: Lappeenrannan eläintarhassa nähtävillä mm. seepra häkissään.

--

[Ja onhan niitä yhteyksiä lätkän ja seksin välillä toki muitakin; eli 'heittää pitkää päätyyn', 'käyrä maila', 'takakarvaus', 'kakkosvalmentaja', 'se on siinä', 'ruotsalainen pakkipari', 'ajella miestä seinille' jne. Mut nämä on niin väsyneitä, että raportti loppuu tähän.]