HUNTERS RACING TEAM

 

Matka Palmasiin!!!1

Reissun päällä:
Herra D
Herra W
Herra X
Herra Y
Herra Z

8.8. lauantai Jyväskylä: Armon päivämäärällä 2+1 tiimiläistä vietti kasuaalia illanviettoa saunomisen ja muun siihen olennaisesti liittyvän oheistoiminnan merkeissä. Enimmäkseen kuitenkin saunomisen.

Tai saattoi se olla joku muukin päivämäärä. Heitin tuon vain tuohon. Kuka näitä muistaa.

Joka tapauksessa siinä yhteydessä eräs nimeltä mainitsematon (en minä) heitti ilmoille kysymysmuotoisen yhden sanan lauseen '¿Kanarialle?'. Ja alle vuorokausi ideasta oli jo varattuna lennot ja majoitus. Viidelle hengelle.

Osaan porukkaa taisi matkakohde siis iskeä. Ja olemmehan me miehet välillä aika helppoja. Enemmänkin olisi ollut lähtijöitä, mutta parilla jampalla sotki meidän köyhien perusongelma eli työkuviot ja yhdellä ihan toisenlainen ongelma eli Turkki.

Suunnitteluvaiheessa käytin ite lausetta 'Otetaan se majoitus sieltä Palmasista'. Enpä olis uskonut moista koskaan sanovani tahi kirjoittavani. Mutta tässä sitä vain ollaan. Ittensä yllättäminen on puhdistava kokemus. Enkä toisaalta ole pruukannut reissuista kieltäytyä.

Päästiin samalla vuosien tauon jälkeen aidolle tiimireissulle, tunnetaan myös nimellä 'poikien matka'. Nää on aina hienoja, vaikka kohteena olikin tällä kertaa turistihelvetti.

Tai siis rantamatkoissahan ei ole sinällään mitään vikaa. Jos haluaa lepuuttaa hermojaan, niin aurinkoloma on siihen varmaan ihan hyvä vaihtoehto. Ite vain aina tykännyt, että lomalla näkisi muutakin kuin hiekkaa ja muovituoleja.

Mutta kukin taaplaa tyylillään. Matkaahan jotkut Hämeenlinnaankin lomailemaan, että sikäli.

30.11. maanantai Helsinki: Mä diggaan tuosta, että Hesan matkailuesitteessä yksi pääpointeista on Tallinnan-risteilyt. Jotenkin niin realistinen lähestymiskulma.

Kaksi reissulaista karkasi jo edellisenä päivänä Stadiin. Aiempia raportteja lukeneille tämä on vähemmän yllättävä juonenkäänne. Mutta perustelut ovat aina olleet meidän vahva puoli: toisaalta syynä oli taidenäyttely (!), toisaalta pelko myöhästymisestä jos jäisi jumittamaan vielä yöksi Jyskälään. Tämä ei ole epäluottamuslause kuskia kohtaan, mutta sitäkin enemmän kulkuneuvoksi suunniteltua Mondeota kohtaan. Sori.

Fordin haukkuminen nostaa riskikerrointa siitä, että Ylipäällikkö ei tee ihan lähikuukausina makaronilaatikkoa. Älä kuitenkaan vihaa, vaikka (tuhlaaja)pojista polvi pahenikin. Joskus on vain seurattava sydämensä ääntä välittämättä siitä mitä ihmiset ajattelevat. Volvo 4 life.

PS. Reissutoveritkaan eivät lopulta uskaltaneet lähteä Fordilla, vaan losottivat tulemaan Volvolla. 'nuff said.

30.11. maanantai Helsinki: Eurohostel, twin 46e /yö, sis. aamusaunan. Ihan ok. Tämän lisäksi Jkl-Hki Onnibussilla 10e. Ihan ok.

Ratikalla olisi päässyt suoraan majoituksen eteen, mutta vesisateessa käveleminenkin on ihan ok. Ja säästihän siinä 2.5e (automaatista ostettuna) tai 3e (kuskilta ostettuna).

Vaikka tämä onkin vain Hesa, niin harmitti että tämä oli jälleen illaksi ineen ja aamuksi pois. Oluthuone Poseidon on yhdellä käymiseen ihan ok. Kausioluena Mikkelsen K:rlek 8. Ja saa täältä toki Stellaakin.

1.12. tiistai Helsinki: Kiasma. Juuri se. Älkää olko niin ahdasmielisiä.

Jani Leinosen 'Tottelemattomuuskoulu' -näyttely oli liian houkutteleva, jotta sen olisi voinut jättää välistä. Koulun opettajina toimivat mm. Li Andersson, Paleface ja Riku Rantala. Aikamoinen oman elämäni hall of fame siis.

Näyttely on päällä tammikuun loppuun asti. Käykää. 12e.

Seuraava