HUNTERS RACING TEAM

 

Matka sumujen saarelle

Reissun päällä:
Herra A
Herra X
Herra Y

12.6. perjantai Lontoo: Oluen luvattu maa Englanti ei ihan täyttänyt odotuksia, ainakaan myymälöiden osalta. Siinä englantilainen olut etsii toistaan. Pubeissa toki oli aika hyvin valinnanvaraa.

11.6. torstai Lontoo: Aloitetaan kuitenkin alusta. Lentokenttäyö on hauska. Tämä kannattaisi jokaisen kokeilla edes kerran elämässään.

12.6. perjantai Lontoo: Englantilainen keittiö ei ole maailman kehutuin, ja ihan syystä. Aamiainen on kuitenkin sopivan äijämäinen.

13.6. lauantai Brixton: Hootananny's oli todella jees hostelli, hyvä meno päällä ja alakerran baarissa live-musiikkia joka ilta. Vuodepaikan / huoneen voi vuokrata myös kuukausipohjalla, aika paljon olikin pysyviä asukkaita ympäri Eurooppaa.

13.6. lauantai Brixton: Rasvapitoisuus on aika kohdillaan. Ei varsinaisesti mitään kevyt-Floraa.

14.6. sunnuntai Brixton: Muille talon asukkaille piti toki esitellä, mitä suomalainen aamiainen pitää sisällään. Ettäs tietävät. Ja taas jaksaa.

Kaupungin paras baari oli siellä jonkun torikadun liepeillä, semmoinen nurkkapubi, hirveän hyvää talon lageria hanassa. Muistikuvat on hatarat.

14.6. sunnuntai Lontoo: Museothan ne tuollakin ovat niitä hyviä paikkoja tuhlata loma-aikaa. Omaan mieleen parhaiten iski Imperial War Museum.

14.6. sunnuntai Lontoo: Englantilaiset ovat aina olleet kovia varastamaan toisten kulttuurien aarteita. Niinpä National Museumissa pääsee katselemaan esimerkiksi pääsiäissaaren jamppoja.

Ihan kuin peiliin katsoisi.

15.6. maanantai Lontoo: Tämäkin piti todistaa. Unohtakaa ne homppelit valmismatkatyyppiset linja-autoretket. Parhaiten toimii omaehtoinen hortoilu. Reppuun evästä ja nuhjuinen kartta, kyllä se sieltä löytyy. Meillä meni koko päivä tämän löytämiseen ja rakoista huolimatta se oli yksi elämäni hauskimmista päivistä.

16.6. tiistai Oxford: Kaupungin paras baari. Tämä ei ole the Huonosti käyttäytyvien miesten Crown, mutta tarpeeksi lähellä.

16.6. tiistai Oxford: Nam.

17.6. keskiviikko Lontoo: Voihan sen noinkin ilmaista.