HUNTERS RACING TEAM

 

Kehittyvien maakuntien kierros

Reissun päällä:
Herra C
Herra W
Herra Y
Herra Å

Auto: Volvo 740

9.4. lauantai Keljo: Matkaeväät valittu ja matka voi alkaa. Juuri vahatun auton takakontilla kelpaa siis paistatella kilpaa auringon kanssa.

Kuskilta edellytettiin linja-autokorttia, kun laskeskeltiin että täyteen ahdettu Volvo omaa lähinnä linja-auton ominaisuudet. Ja nyt ei ollut kyse moottorin ahtamisesta.

9.4. lauantai Keski-Suomen itsehallintoalue: Onnistuneella maakuntakierroksella yksi tärkeä osa-alue on hyvän autoilumusiikin valitseminen. Tällä kertaa DJ Asidofilus oli valinnut matkaan pari poltettua levyä (hyi meitä), Viikatteen tuotantoa, Theory of a Deadmanin Scars & Souvenirsin sekä luonnollisesti Kake Randelinin Hitit.

9.4. lauantai Höytiä: Ensimmäinen pit stop toteutettiin maatilamatkailun hengessä, se kun kuulemma on nykyään muodikasta. Tosin jätettiin ne lehmät, lampaat ja seeprat vähemmälle ja keskityttiin tilan laitteistoon.

9.4. lauantai Koskensaari: Grilli 23 seisoo omassa ylhäisessä yksinäisyydessään. Vaikutelmaa olisi voinut tehostaa panoraama-kuvalla, mutta idea selvinnee näinkin. Tämä ei missään nimessä pahenna itse grilliä, päinvastoin. Hunters suosittelee.

Pitäis kyllä teettää 'Hunters Approved' -tarroja ja lätkiä niitä näihin korkeakulttuurimestoihin.

9.4. lauantai levähdyspaikka: Tässä kusilaarissa on jotain syvän kansallisromanttista.

9.4. lauantai Multia: Hyvin myyttinen ravintola. Tänne on koitettu päästä sen seitsemän vuotta ja aina paikka on kiinni. Joko lyövät aina oven säppiin meitin nenän edestä tai sitten paikka ei ole ihan joka viikonloppu auki. Jos lopulta joku onnistuu tänne sisään pääsemään, niin se lienee verrattavissa ei-niin-kaukaisen-idän miehen pääsyyn 72 neitsyensä viereen.

9.4. lauantai Pylkönmäki: Tämäkin paikallinen on mennyt vaihtamaan nimensä. Nykyään Kipinä, ennen Mesikämmen vai Karhuntassu vai mikä se olikaan. Tosin tästäkin nimenvaihdosta on kuulemma jo useampi vuosi aikaa, pitäis kai kiertää maakuntaa hieman useammin.

9.4. lauantai Saarijärvi: Pub Green Doorissa on todella hienot pöydät. Hunter-Baari Oy joutuu tuon plagioimaan, sitten kun moinen lafka joskus päätetään perustaa.

Green Dooriin tulee tän vuoden aikana Petteri Sariola keikalle, sivistäkää itseänne ja menkää kahtomaan. Tarkempi aikataulu päivittynee aikanaan tänne.

9.4. lauantai Kannonkoski: Ja eikun kierros jatkuu. Kannonnokasta haettiin pari Puskuripimujen tyttökalenteria, kun alkoi pelkkä Kaken levynkannen tuijottaminen ahdistamaan. Siinä samassa ihmeteltiin - traktoria. Mitäpäs me juntit muutakaan.

--

Reissu jatkui vielä Kannonkoskella Pizzapirtin sekä Äänekoskella Pub Markuksen ja Pirjon Burgerin kautta Hirvaskankaalle ja sieltä Muurameen. Näistä ei kuitenkaan ole kuvia, kun kamerasta oli loppuillan filmi poikki.