HUNTERS RACING TEAM

 

Maakuntakierros: Road 69

Reissun päällä:
Herra C
Herra Y
Herra Z
Herra Å

19.7. lauantai Laukaa (Tarvaala): Mustan Korpin Saluunassa pitäisi jokaisen vierailla ainakin kerran. Laukaan KPB, ylivoimaisesti. Juomasuosituksena lautasellinen kossuvissyä.

(disclaimer: tokihan silti yksi juoma per ihminen, Suomen juomalait kun on niin persiistä)

-Onko sillä väliä onko se Laukaalla vai Laukaassa? -random haastattelija
-No onhan silläkin väliä, onko se kusella vai kusessa. -J.Kankkunen

19.7. lauantai Laukaa (Tarvaala): Siinä se nyt on, kebabeläin.

19.7. lauantai Konnevesi: Ja sitten päästiin itse 69-tielle. Jos tämän olisi halunnut tehdä aidosti, niin olisi pitänyt koukata Hirvaskankaalle. Mutta kun siellä ei enää ole Essoa, niin olkoon.

Hirvaskankaalla kannattaa käydä kahvila Iinassa, on siinä Teboil/Lukoilin yhteydessä. Jos se on kiinni, niin sitten Shellille.

Jos on pakko mennä ABC:lle, niin pitkäripainen on valinta. Vaikka sekin on korruptiolla siihen saatu.

"Onneksi Suomessa ei ole korruptiota, muuten saattaisin epäillä jotain." -anonyymi.

Autona oli tällä kertaa Mondeo, sentään V-koneisena. Tästä saadaan vielä joskus hauska jääratamotti, kunhan kori lahoaa ympäriltä. Tiimin liikenneturvallisin kuski puikoissa, niin mikäpäs se takapenkillä ollessa.

19.7. lauantai Konnevesi: Mierontie on hieno nimi, legenda, ja KPB. Linkki-Baari on myös ihan OK. Ja jos sattuu olemaan kuski, niin satama on ihan kiva paikka käydä uimassa.

19.7. lauantai Konnevesi: Pyhiinvaelluskohde.

19.7. lauantai Rautalampi: Morton on hyvä baari. Jopa niin hyvä, että tämä menee Savo-baarien TOP-listoille. Löytyy kaksi omaa olutta (Emäpitäjä pestuuolut ja Morton), jotka molemmat on tehnyt keskisuomalainen panimo Hiisi. Silläpä ne onkin niin hyviä. Ruokakin on hyvää, suosituksena kolmen makkaran pizza.

Se Istunmäkeen päin oleva, sillan kupeessa makoileva rantakioski (Kivisalmen Kievari?) antaa hyvän vastuksen. Jos se nyt sattuu olemaan Rautalammin puolella. Paikallinen kebula (Rautapannu) tarjoaa hyvinkin jees burgerit, pizzat oli vain perushuttua.

19.7. lauantai Suonenjoki: Koskelo on 69:n se toinen päätepiste. Siihen on pykätty myös ihan hyvä huoltamo. Jos jatkatte tästä Kuopioon asti, niin varokaa liikennetolppia. Ja jos jatkatte Itä-Suomeen, niin varokaa kaikkea muutakin.

Suonenjoen KPB on Kasi Bar, hieno räkälä ja erityispropsit mammalle tiskin takana. Myös mikä tahansa terassi toimii, koska täällä on paljon harrasteautoja liikenteessä. Ei tosin marraskuussa.

--

Paluumatkalla vielä Liisan Pub Liepeellä ja sitten takaisin Jyskälän ylivertaiseen yöelämään.

Seuraavaksi kohtaamme elämysmatkoilla tarunhohtoisen Kuhmoisten Alkon? Varmasti kovin mesta ikuna.