HUNTERS RACING TEAM

 

Naakkima Open
22.03.2008
Pieksämäki

Kohta perinteeksi muodostuva Naakkima Open käytiin jälleen (ks. 2007). Jussi ei paikalle päässyt, joten tiimiläisten edustus jäi hieman vajaaksi.

Ensiksi radalle upea Citroen AX, jolla tuli kakkossija. Ranskan rajujen hevosvoimien kompensoimiseksi käytettiin nastarenkaita, jottei menisi aivan mahdottomaksi. Eetulta tuli turpiin miltei kolme sekuntia, mutta muut pysyivät ruodussa. Tallipäällikkö oli seitsemäs (?).

Sitten Baasi piikkeineen alle. Tämä meni jo aivan persiilleen, tulos neljäs kun eteen kiilasivat Aittaukko, Lintunen ja Pena. Hallaa voittajaan parisen sekuntia.

Yhteistuloksissa siis tukevahko kolmas sija. Turpiin tuli siis tänäkin vuonna että pätkähti. Ensi vuodeksi on jo saatava se takavetoluokka kehiin, on noi etuvetoexpertit sen verran nopeita.

Sokkoluokasta vielä Esan kanssa kakkossija kohtuuvarmalla suorituksella. Ite olin kartanlukijan paikalla. Tallipäällikkö kera Piian kolmas ja Vääpeli Tuijan kanssa kahdeksas.

On se vaan upea toi kolmepulttinen järjestelmä.

Palkinnot tarjosi jälleen kerran Tavara-Aitta, ja Aittaukko ite taisi taas kääriä kohtuu suuren osan palkinnoista takasin itelleen. Tulokset jäi pääosin kuulematta, oliko lie jo jotain muuta tekemistä?

YHTEISTULOKSET

01. "micra" Jutila
02. "aittaukko" Markkanen
03. "huntteri" Siekkinen
04. ?
05. ?