HUNTERS RACING TEAM

 

Opel Kadett C GT/E (JM)
kortti: Osmo Vallin '92

2.2 B21, 40 Dellortot, M45, 4.7 Asconan kitkaperä.

Suonenjoen kardaanisarjan kisassa '07 tämä Juvan miesten Coupe tuntui liikahtavan paremmin kuin ennen. Osasyy tietty saattoi olla että nokalta oli se Opelin kone hävinnyt. Vielä finaalissakin ehti joten kuten muiden vauhtiin, joten laput kehiin. Keräsi 24 tarjousta, mutta nousi omalla nimellä. Jutilat teki vähän jarrufiksiä ja hetimiten Kardaanikunkkuun viivalle.

Eetu oli nuorten 19., itellä ekassa aika-ajossa lähtövoitto ja toisessa linkit repesi ruosteen takia korista irti (!). Osuin Jakka-Pekkaan ja mustaa lippua. Sentään kohde oli oikea, mutta su-paikan menettäminen vitutti. Noh, autosta 1 tarjous, joka ei ollut suoja. Meni siitä sitten heti vielä suorilla eteenpäin Joensuuhun. Kovasti koitin Anttia varoitella läpimädästä korista sanoilla 'älä osta', mutta kun mies tykkää Coupesta niin mikäs siinä auttaa =).

Kärkinen siis samana kesänä Myllyllä finaaliin ja sieltä Nurmekseen. Peltonen rytisteli '08 Iisalmessa, sittemmin samana vuonna Ryytyllä Asfalttikunkussa ja Puhtolaisilla Poikkinainnissa, EVK:sta tuli peräti joku sijoitus.

Puhdolla vielä Saarijärven talvimestiksessä '09, sen jälkeen en ole livenä nähnyt. Useampaan otteeseen ollut Nettiautossa, hintaa aluksi jotain 1800e ja viimeksi olisi irronnut jo kisahinnalla (vuonna '12). Jossain Jyväskylästä pohjoiseen oli tuolloinkin.

Bongattu '14 Kemorasta, HämUA / Kallio ajoi. Oikeen nätissä kunnossa, 4 tarjousta, suoja.