HUNTERS RACING TEAM

 

Umberto-JM
Oriveden SUA 21.10.2001
Oripohjan teollisuusalue

Ajaja:
Kari Malinen

Huolto:
Matti Hytönen
Jyrki Siekkinen

Auto:
Skoda 120

Malinen oli tehnyt koko kesän kovasti töitä Skodan eteen, joten kun miehen oma kilpuri ei Orivedelle valmistunut, oli paikallaan päästää mies kokeilemaan Sokotaa ihan kisassakin. Eli auto trailerille ja Sierralla kohti Oripohjaa. Mukaan lähti huoltomieheksi myös Karin perusmekaanikko Matti Hytönen.

Kisapaikka oli rakennettu teollisuusalueen pienelle asfalttilenkille. Leveys oli normaalin tien leveys, joten tiukkaa tulisi olemaan. Katsastuksessa ei mitään sanottavaa löytynyt ja auton katsastuskortti jäi edelleen puhtaaksi. Sitten vain varikon perimmäiseen nurkkaan odottamaan kisaa. Viereiselle paikalle saapuivat Laukaasta Siekkisen Petri huoltojoukkoineen.


Ensimmäinen lähtö. (kuva: Jokkis.net)

Ensimmäiseen lähtöön Kari pääsi lähtemään ensimmäisen rivin sisäreunasta. Vierestä lähteneet kaksi Kuplaa ottivat varaslähdöt, mutta kaikki ajallaan lähteneet hän piti takanaan. Toiselle kierrokselle lähtiessä takaa tullut Mirafiori pääsi kuitenkin Karin yllättämään ja hieroi lähempää tuttavuutta koko kyljen matkalta. Rengas puhkesi ja Kari pyörähti kohtuullisen vauhdikkaasti. Niinpä sijoitus oli lähdössä vasta neljäs ja pisteitä tuli kolme.


Toinen lähtö. (kuva: Jokkis.net)

Toiseen lähtöön Kari joutui lähtemään toisesta rivistä. Sokota kuitenkin pomppasi liikkeelle joutuisasti ja jo ensimmäiseen kurviin mennessä hän oli noussut toiseksi. Johtajan peesissä mentiinkin pari kierrosta, kunnes auton etujarrut lukkiutuivat radan jyrkimpään kurviin mentäessä. Auto tietenkin painui suoraan pusikkoon. Takarenkaat jäivät ilmaan ja ajo jäi siihen. Koska maaliin ei mies päässyt, pisteetkin jäivät saamatta. Niinpä sijoitus oli 41.

Kaiken hyvän lisäksi vaihdelaatikko hukkasi pakin jo aamusella ja ykkönenkin alkoi hukkua päivän mittaan. Joten auto kokee likimain täysrempan, ennen kuin se kisassa seuraavan kerran nähdään.


Lopputulos.

PS. Luepas kisaraportti Jokkisverkosta...

TULOKSET

Yleinen
01. Tero Kilpinen OrSUA 3K Racing Fiat
02. Juha Kalkku OrSUA 3K Racing VW
03. Jukka Helenius TamUA Katehuolto VW
04. Reijo Toivanen NokUA Rengasneliö Fiat
05. Janne Salomaa OrSUA Hot Racing Nissan
06. Juha Heikkilä ViSUA Kotipalvelu VW