HUNTERS RACING TEAM

 

Matka Ouluun

Reissun päällä:
Herra B
Herra C
Herra X
Herra Y

5.7. perjantai Nivala: Nimi velvoittaa. Eineksistä koostuvat hampurilaiset eivät jääneet historiankirjoihin, kannattaa napata ennemmin lihis tai TAKSARI. Kahvi euron, eikä ollut automaattip***aa.

5.7. perjantai Oulainen: Waltakunnalliset Weteraanikonepäivät olivat ehtineet järjestysnumeroon 21. Traktoreissa oli ihan oikeita harvinaisuuksiakin, mutta valitun kuvan suhteen nimi velvoittaa. Lisäksi maamoottoreita, mopoja, autoja ja kohtuu laaja rompetori. Liput kympin.

5.7. perjantai Oulu: Vain Oulussa.

Majoitus otettiin Nallikarin campingista, ihan jo sukupolvien välisen perinteen takia. 70-luvulla kun ei Suomesta niin vain lennetty minnekään, niin tämä oli Ylipäällikölle se aurinkolomakohde. Meidän majoituksena toiminut leikkimökki ei ole muuttunut niistä ajoista yhtään mihinkään. Ja hyvä niin.

Hintaa mökillä 40e /yö. Ovat varsin suosittuja, kannattaa varata etukäteen.

6.7. lauantai Oulu: Turkish Döner Kebab tai TDK mainostaa tuotettaan Suomen parhaana dönerkebuna, eikä kyllä jää siitä arvonimestä kauas, jos ollenkaan. Jos ei ole koeajanut ulkomaan kebuloita, niin täällä saa aavistuksen niiden hyvyydestä.

6.7. lauantai Oulu: Illan futispeliin matkattiin tyylillä. Onneksi maailmassa on muitakin Volvoihin hurahtaneita. Kiitokset sille, jolle ne kuuluvat.

6.7. lauantai Oulu: OPS-jp:n pelejä ei tiimiä saa katsomaan millään ilveellä, mutta AC Oulua voi käydäkin katsomassa. JIPPO kaatui 1-0.

Raatin stadionin pääkatsomossa on yksi Suomen parhaista olutkatsomoista, mutta tällä kertaa SS-ryhmän kortilla saatu 'aurinkokatsomoon puolella hinnalla' oli liian houkutteleva. Sieltäkin kun saa olutta.

6.7. lauantai Oulu: Kauppuri 5 tarjoaa todella hyviä hampurilaisia. Teurastaja on oma suosikki.

Löytyy myös Burger Challenge, jossa kiskaistaan useamman kilon burgeri aikaa vastaan. Oulussahan on myös pizzapuolella valtavuutta tarjolla, esmes Romeossa Hyperkuningas (80 cm). Ilmeisen oululainen juttu siis moinen.

7.7. sunnuntai Oulu: Sunnuntain taidekuva. Klikkaamalla isommaksi.

--

KPB Hevimesta. (RIP Paska Kaupunni).