HUNTERS RACING TEAM

 

Pihtipärinät
Pihtiputaan UA 12.08.2007
Haapavuoren JM-rata

Ajaja:
Jyrki Siekkinen

Auto:
Volvo 244

Laina-autolla liikenteeseen. Katsastuksessa ei ihmeitä, yleinen aloitti päivän. Viides lähtö, lähtörata jossain siinä keskellä. Yksi semeihin, kaksi seuraavaa välieriin. Mihinkään ei lähteny viivasta, näkyi vaan semmonen välähdys kun Ransu lähti vierestä ajamaan kilpaa.

Takalenkillä kuitenkin pääs yhdestä Fiatista ohi ja sijoitus oli kolmas. Ihan tarkkaan en tiedä miten siinä niin kävi mutta menköön. Edessä pomppi yksi kasipätkä, sen takana ajelin, ohikaan ei olis millään viihtiny yrittää kun sama jatkopaikka molemmilla. Viimeisessä mutkassa Fibatti pomppi penkoille ja oli pakko sisältä kääntää rinnalle, jottei ihan jäisi pussiin.

Fiatti tuli ulkoa sen verran voimalla takapyörän kohdalle, että lipes isokin auto käsistä ja pusikko kutsui. Harvensin koivikkoa sitten oikein huolella.

Ambulanssille veivät, siellä ei kuitenkaan kauaa joutanu tyttöjä jututtamaan. Autoon ei ihmeen suuria tuhoja siihen nähden millaiseen rytökköön sen upotin. Apparin alatukivarsi vääntyi kierteelle ja etupyörä kolmisen senttiä liian takana. Samoin hammastanko jäykistyi, hieman varmaan veti kieroon. Varikkotyttö Mösö hoiti auton nippuun ja eikun keräilyyn.

Keräilyssä kolme jatkoon. Koitin lähteä kakkosella, mutta siitäkään mitään tullu. Vitutti jäädä jo lähdössä varttitunti muista jälkeen. Ihmeesti tuolla kuitenkin joka lähdössä ekaan mutkaan mennessä kerkes paikata huonoa lähtöä. Keskilenkillä antoivat pojat mukavasti tilaa, ja pääs koukkaamaan sisältä kakkoseksi. Loppulähdössä ei muuta kuin koitti selvitä vikuran auton kanssa.

Välirässä neljä jatkoon, nyt olis jo tullu tosi kiire ellei olis saanu keskilenkillä muilta apuja. Sijoitus neljäs, jytkyman vaan ei takana oikein suostunu pysymään. Päätymutkassa jo otettiin yhteen ja pääsuoralla meni väkisin ohi. Siitä hälle musta lippu törkeästä painamisesta, joten oma sijoitus neljäs ja semeihin.

Puoli tuntia lähdön jälkeen kuitenkin musta lippu peruttiin, joten meikäläinen pääsi makkaran syöntiin. Ensimmäistä kertaa oman "uran" aikana joutui käymään kilpailunjohtajan jutuilla kysymässä asiasta. Siitä ei kuitenkaan sen enempää, kun keskustelu oli tarkoitettu kahdenkeskiseksi. Oma varikkonurkkaus varmaan kuuli miun mielipiteen asiasta.

Joten evk kutsui. Alkuerässä neljä semeihin. En saanu lähdön aikana mitään aikaiseksi, oikein vitutti oma saamattomuus. Kekelle näytettiin ekalla kierroksella edestä mustaa lippua, joten neljäs sija tuli lahjana. Paitsi että sekin lippu peruttiin myöhemmin, joten suuntana keräilyt.

Keräilyssä kaksi jatkoon. Alkoi sataa hetki ennen lähtöä ja alla olleet kilparenkaat eli Ässät ei ihan varsin toiminu märällä. Olis varmaan pitäny vielä kakkosellakin luistattaa kytkintä jotta olis pässy johonkin. Sijoitus kolmas, edessä mennyttä Raudaskoskea koitin hiostaa laillisin ja laittomin konstein. Takasuoralla pääsin jo rinnalle mutta piti himmata kun olin ulkokurvin puolella.

Päätykurvin yhteydessä pääsin sisäpuolelta miltei rinnalle, mutta kompastuin omaan näppäryyteen ja pyörähdin. Mustavalkoista näyttivät toisella kierroksella, eipä ollu enää merkitystä. Enemmän harmitti hävitä jäsentenvälinen Napulle, joka pääsi pyörähdyksen yhtydessä kuittaamaan ohi. Kamat kyytiin ja kotiin. Kyläseppäralli lienee seuraava koitos, siihen asti morienttes.

PS. Jos jollakulla on naisten toisesta semistä videokuvaa, niin ottakaa yhteyttä. Voisin maksaakin jotain.