HUNTERS RACING TEAM

 

JM Mankola (Mastonalus Rylläys)
Pyhäjärven UA 08.10.2006
Mankolan JM-rata

Ajajat:
Jyrki Siekkinen
Kimmo Kukonlento

Huolto:
Jouko Siekkinen
Anu Siekkinen

Auto:
Ford Fiesta

Pientä syyshuoltoa aina silloin tällöin.

Ihan alkuun pitää pyytää anteeksi, noin hitaalla autolla ei pitäisi pokata pyttyä. Vaikka oliskin pikkukisa.

Tänä vuonna tuntuu tekniikka ahdistavan, nytkin lauantaina kannentiivisteen vaihtoon. Siinä ei ongelmia, kun hyllyssä oli hilppeet mutta testaaminen jäi väliin. Sehän tietty kostautui.

Katsastuksessa ei mitään sanomista. Kimmo ajeli ensin yleisessä. Alkuerästä neljäntenä välieriin, vaikka liukasta olikin. Lisäksi aina isompaa vaihdetta vaihtaessa puutui, se ei vaikuttanut ollenkaan kivalta.

Välierässä tuli noutaja, vaikka yritys olikin kohdallaan. Lähdössä jäi aivan liikaa takatuuppareille ja samainen koneen kuoleminen oli ongelmana.

Näillä eväillä evk:hon. Alkuerä meni kädettömyyden piikkiin, heti lähtösuoralla kolisteltiin naapurin kanssa ja ekassa mutkassa rakentelin jotain omia piruetteja. Tulin kierroksen jälkeen pois, kun vitutti. Sen tosin huomas, että imusarjassa on pahemman luokan vuoto.

Keräilyerässä neljä jatkoon. Ykkösellä ihan ok, mutta kakkosella puutui aivan täysin. Viidentenä alalenkille. Takasuoralla osuin edellä menneen takakulmaan. Kuulemma kaveri sai siitä mustavalkoisen estämisestä tms., mutta kyllä ihan samalla lailla olis meikäläiselle voinu merkata peräänajon. No kuitenkin siitä ohi ilman suurta tuskaa ja semifinaaliin. Oli uskomaton vehje ajella kun aina isompaa vaihtaessa joutui kytkimellä polkemaan vauhtia ja kurviin mennessä huuti aina vähintään 5000 rpm. Lisäksi alkuerässä meni pyöränkulmat sekaisin, joita ei ehtinyt korjata. Kyllä oli kivaa.

Semissä iski taas v***us, kun kakkosella kaikki karkasivat. Kaksi finaaliin, kolme seuraavaa sijoituserään. Kolmantena kuitenkin mentiin, tosin eteenpäin ei ollut mitään toivoa. Toisella kierroksella vielä yksi sija tappiota, kun iski ahdistus ja kädettömyys ja kaikki semmoinen. Kuitenkin jatkopaikka oli selviö.

Sijoituserässä taas altavastaajana takasuoralle. Kolme nousi, olin neljäntenä. Ennenkuin ehti edes tekemään sotasuunnitelmia, edellä menneet nahisteli sillä seurauksella että Reisjärven Escort lopetti kilvanajon ja siirtyi harventamaan koivikkoa. Niinpä pari kierrosta meni vain radan kiertelyyn.

Finaaliin ulkoradalle. Ykkösellä siinä rintamassa mukana, kakkosella taas hetkellinen kuoleminen. Kuitenkin tuli säikähdettyä, kun edellä meni vain pari autoa ja pääsi kolmantena kääntämään alalenkille. Muu porukka teki nippuratkaisun lipputangon ympärille, mutta sitä en ite huomannu. Kauhea hinku olisi ollut eteenpäin, mutta eipä siihen ollut mahdollisuutta. Rautiainen myös ilmestyi turhan lähelle peileihin.

Muutama kierros uskomatonta kyttäilyä ja jäi Opeli lopulta taakse. Kolmas sija ja pari Ässää palkinnoksi. Nyt olisi onneksi talvi aikaa lyödä Fiesta iskuun, niin voisi keväällä yrittää vaikka ihan ajamalla päästä palkinnoille. Siihen asti täältä tähän.


Parhaat paikat [TM].

TULOKSET

Yleinen
01. Pasi Pulkkinen SomUA Arska Fiat
02. Jussi Kouvalainen PyhUA Jus-Kar Oy VW
03. Tero Kankaanpää ReiUA Wallius-Hitsauskoneet Fiat
04. Tapani Saaranen NivUA Myllypub VW
05. Martti Leppänen ViiUA RA / KPS Fiat
06. Joni Leskinen OuMK/UA Auto ja Purkaamo Fiat
07. Jukka Leppisaari PyhUA Ronde Racing VW
20. Petri Kaikkonen KarstUA Pajamäki Racing Fiat
 
Etuveto / Kardaani
01. Markus Sutinen SiilinUA Toyota
02. Antti Lehto ParatMU Puhto Racing Toyota
03. Jyrki Siekkinen KarstUA KK Ford
04. Ari Rautiainen SsUA Korjaamo Rautiainen Opel
05. Petri Herrala HvMK/UA JP-Osa Opel
06. Markku Määttälä TohUA Moksu Racing Saab
07. Markku Raudaskoski ParatMU Almeca Suzuki
 
Nuoret / Naiset
01. Sirpa Hjort OFK-125 VW
02. J-P Pihlajamäki LapUA Gasthaus Tiitu Fiat
03. Tuomas Raudaskoski ParatMU Almeca Suzuki
04. Petri Saranpää LapUA P.S. Power Volvo
05. J-M Saaranen ReiUA Eipä Vissiin Fiat
06. Sami Lepsu OuMK/UA Auto ja Purkaamo Fiat
07. Antti Lapinoja KRRMK/UA Kuljetus Lapinoja VW