HUNTERS RACING TEAM

 

Matka olutjuhlille

Reissun päällä:
Herra B
Herra X
Herra Y

Auto:
Volvo 850

7.7. keskiviikko Pärnu: Ja taas ollaan jossain. Tämä lienee se yleinen kuva Pärnusta, hiekkarantaa (ja kylpylöitä). Myö ei sentään sorruttu kylpylöihin, rannalla piti toki käväistä.

Jotensakin surullista oli jälleen, että paikallista ruokaa tarjoavat paikat olivat käytännössä tyhjiä ja ainoa pizzamesta oli tupaten täynnä. Hävetkää.

8.7. torstai Pärnu: Kuursaal taisi olla tämän paikan nimi. Kuursaali Blondia sai litramitassa, mikä on aina tyylikästä. Noi valkoiset litran tuopit oli nimikoitu, ilmeisesti kantisten käyttöön. Ruokakin toimii, ainakin kalapainotteiset.

Yleisesti ottaen tuopin hinta vaihteli 1.30 - 2.00 euron välillä, pohjat kiskaisi se lähimpänä rantaa oleva kasino, jossa 0.33 Tuborg oli 0.96 e.

8.7. torstai Pärnu: Tästä ei enää taksi parane. Ja kyljessä vielä hieno mainos. Joku saattaisi jopa heittäytyä runolliseksi ja tuumata: www.jussinviinakauppa.com - siellä se krapula on.

9.7. perjantai Audru: Audruringillä oli käynnissä Summer Race '10. Rata-SM, Baltic Open, BaTCC, F3 Baltia ja kaikkea semmoista. Yksi oikea kilpa-autokin oli sentään Civicien ja muiden vastaavien joukkoon eksynyt, tuloksena luokkansa ykkös- ja kakkossijat. Kuvia: rallifotod.eu.

10.7. lauantai Angla: Ja sitten Saarenmaalle. Pari turistirysääkin piti mallin vuoksi kiertää. Oli tietysti tyylirikko viedä mannermaista halpis-vodkaa saarelle, mutta ei malttanut vastustaa kiusausta.

10.7. lauantai Leisi: Sitten reissun kohokohta, eli Õlletoober. Päälle päin normaalin festarin oloinen keitos jossa edustettuna GAZ-sauna, vesipiippujen esittelyteltta, kansantanhuja, hierontatelttoja, mototooberin jäsentenväliset kisat (= etsi heinäsuovasta viinapullo), sahdinteon Saarenmaan mestaruuskilpailut ja kaikkea muuta mukavaa.

Siitä harvinainen festari, että sauna sijaitsi keskellä festarialuetta ja pyyhkeen kera sai vapaasti kulkea saunan ja paljun väliä. Itse asiassa pyyhettäkään kukaan ei pakottanut käyttämään, jos vain oli luonteeltaan tarpeeksi kova naturisti. Arvosana festareille 9½ ja jos Mari-Leen olisi ollut esiintymässä, niin kymppi olisi paukahtanut. Riinalle kiitos oppaan tehtävistä.

11.7. sunnuntai Leisi: Õlletoober ottaa koville, sen sai testiryhmämmekin huomata. Tosin tätä ei myökään sentään uskallettu kokeilla. Hunters Racing ei suosittele ketään kokeilemaan maantiellä nukkumista, mutta nostamme hattua jos joku sen tekee (ja jää henkiin kertomaan siitä). Ehkäpä juuri tämän takia Virossa rattijuoppouden raja on 0.2.

11.7. sunnuntai Tallinna: Kofeiinilla höystetty vitamiiniporetabletti on maailman kolmanneksi paras krapulalääke. Suomessa tätä ei saa myydä liian suurten vitamiinipitoisuuksien takia. Virossa löytyy apteekeista.