HUNTERS RACING TEAM

 

Matka Saariselälle

Neljä isoa miestä. Yksi pieni auto. Tämä on 'The Fiesta Experience'.

24.1. maanantai Kärsämäki: Idea on varsin yksinkertainen: tungetaan vuoden '88 Fiestaan neljä miestä, valitaan suunta ja lähdetään. Jaa kenen idea tämäkin oli? Sen kun tietäis. Jaa miksi tämäkin piti kokeilla? Sen kun tietäis.

Suunnaksi valikoitui Lappi ja Saariselkä. Joten 45-hevosvoimainen OHV-motti käyntiin ja menoksi.

24.1. maanantai Rovaniemi: Multimediasta vastasi aina luotettava Philipsin kasettisoitin. Yhtään kasettia ei tosin ollut matkassa. Reissun kovimman vastuksen antoi Radio Nova, sitä kuunnellessa teki välillä mieli hirttäytyä turvavöihin. Jopa siitä kuitenkin selvittiin.

25.1. tiistai Kaunispää: Fiesta alkaa olla kaukana kotoa. Kukkulan päällä oli kylmä, onneksi Fiestan lämppäri toimi.

25.1. tiistai Saariselkä: Tiistaisen välipäivän kunniaksi ehdittiin käydä heilumassa auton ulkopuolellakin. Mystisen niminen grilli tarjosi hyviä höyrynakkeja. Hennalle kiitos ystävällisestä palvelusta ja pitkistä hermoista.

Saariselän panimoravintolasta löytyvä Talon vaalea on ihan maistamisen arvoinen, siinäpä kaikki olennainen yöelämästä.

26.1. keskiviikko periferia: Ja sitten jo paluumatka koittaa. Porukka ei päässyt yksimielisyyteen paluureitistä, joten kahvilanpitäjä joutui ratkaisemaan asian kolikolla. Klaava tuli, joten palattiin Rovanieman kautta. Matkalle tuli mittaa ajallisesti 56 h ja matkallisesti 1649 km.