HUNTERS RACING TEAM

 

Matka Nottajoelle

Reissun päällä:
Herra C
Herra Y
Mr. Hyaena

15.12. torstai Santa Cruz de Tenerife: Haluaisitko lomailla tämmöisissä maisemissa? Niin minäkin.

16.12. perjantai Seinäjoki: Okei, ihan samoihin sfääreihin ei tällä kertaa päästä. Mutkun tuhlasi kaikki lomansa jo kesällä, niin tiettyjä kompromisseja on tehtävä.

Seinäjoki. Niin. Mitäpä tästäkin nyt sitten kertoisi.

Ensimmäisenä tulee mieleen, että jokunen tuhat vuotta sitten tämä kaikki oli merenpohjaa. Joku voisi sanoa, että valitettavasti ei ole enää. Mutta emme me, sillä Pohjanmaahan on hieno paikka. Tämä on ainoa kolkka Suomessa, jossa junille ei tehdä eritasoristeyksiä.

16.12. perjantai Seinäjoki: Ah, vanha ystäväni Omppu-hotellin instant-kahvi. Olenkin sinua jo kaipaillut.

68e /yö. Verraten muihin majoitusvaihtoehtoihin tämä oli miltei ilmainen. Pikkujoulukausi iskee selvästi myös Pohjanmaalla.

16.12. perjantai Seinäjoki: Sattuipa sopivasti, että jyväskyläläinen Dorothy Polonium esiintyi paikkakunnan rokkiluolassa. Support your local. 4e.

KPB siis Bar 15. Toki yleinen viihtyvyys riippuu osittain siitä, notta mikä bändi on esiintymässä. Mutta kellarifiilis eli yleinen tunnelma toimii uskoakseni aina. Juomasuosituksena Pössöö-shotti (4cl Koskenkorva + salainen ainesosa). Sen voin sanoa, että kossu ei ole ikinä maistunut noin hyvältä.

Btw, koskaan aiemmin ei olla päästy kantisasemaan näin nopeasti ja näin helposti. Näillä lakeuksilla siihen riittää perusystävällinen hymy baarimikkoneitiä kohtaan. Sillä myös paljastaa välittömästi olevansa turisti.

16.12. perjantai Seinäjoki: Vastoin yleisiä odotuksia näillä seuduin on myös etnisiä ravintoloita. Paikallisena twistinä voi naapurikateutta herättääkseen ostaa tyhjiä pizzalaatikoita ja kebabrasioita.

Paikallinen kebu on jauhelihaa. Emme suosittele.

Shi Quan Shi Mei sen sijaan menee suositeltavien ravintoloiden listalle. Jokos mie mainihin, että vastoin odotuksia täällä on etnisiä ravintoloita?

17.12. lauantai Seinäjoki: Nyt en osaa sanoa ihan varmaksi, notta onko tämä suihkunurkkaus, puhelinkoppi vai peräti tyttösuihku. Aivan liian high techiä meille.

Kiitämme kuitenkin noita nänneihin ruiskuttavia suuttimia. Kuka lie on todennut, että sellaiset olisi hyvät olla olemassa?

17.12. lauantai Seinäjoki: Me julistamme edelleen hotelliryyppäämisen hienoutta. Tällä tavoin voi myös kätevästi feidata alkuasukkaat.

Tässähän tämä iltapäivä menee mukavasti reissumallin äänentoiston kera. Juomasuosituksena Stolichnaya koivunmahlamehun kera.

17.12. lauantai Seinäjoki: Hyvä ständi.

Baareista kunniamaininta menee Still Standingille ja etenkin baarin pitäjälle. Kultainen Kulaus on myös ihan ok. Alakerrassa saattaa näkyä jokunen thaimamma, jotka ovat iltavuoron päätteeksi sosialisoitumassa.

Härmän Häjy on taas sitten se baari, jossa ei mennä huutelemaan mitään homoläppää. Jos se huumeluolabaari Sofiassa aiheutti kuumotustason 3/5, niin tämä oli 3.2/5.

17.12. lauantai Seinäjoki: Mallaskosken Panimon ikioma Olutravintola Mallas Kapaska lupaa craft oluita ja street ruokaa. Toimii yhden bissen verran. Oisin niin kovasti halunnut tästä tykätä, mutta ei voi mitään: tämä vain on pari napsua liian fiini.

17.12. lauantai Seinäjoki: Anarchy in the Pohjanmaa. En itekkään sulkenut porttia, koska "don't give a fuck when it ain't your turn to give a fuck" on loistava elämänohje.

Aah, The Wire. Jos joku väittäisi maailman parhaaksi TV-sarjaksi, niin enpä väittäisi vastaan. Ihan siellä kärjessä yhdessä Fireflyn kanssa.

"I aim to misbehave."
-Malcolm Reynolds.

17.12. lauantai Seinäjoki: Paikallinen hawaii on kookas. Sinihomejuusto tuo makua, mutta muuten täytteet ovat valitettavasti tukkutasoa. Ei huonoin esitys, mutta kohtalona on hukkuminen sinne tuskaisen harmaaseen massaan.

Kebu on edelleen jauhelihaa.

18.12. sunnuntai Seinäjoki: Paikallinen nähtävyys, Lakeuden risti.

Ristus notta on komia. Tosin kaikkihan täällä on komiaa. Linja-autonkin kyljessä lukee notta Komia. Se se on komiaa.

18.12. sunnuntai Seinäjoki: Jouppilanvuori. Paikalliset tosin taitavat kuhtua Joupiskaksi. Ite kuhtuisin Nyppyläksi.

Nyt on täälläkin sitten käyty. Wau.

18.12. sunnuntai Seinäjoki: Mitä tehdä, kun alkotesteri näyttää nollaa, mutta päässä vispaa silti ilkeästi? No chiliburgerille tietty.

Samburger oli oikein mainio, kuten myös Jerikon Grilli. Tosin snägärijonossa neiti-ihmisille suoritettu gallup kuulutti Jykän Grilliä kaupungin parhaana. Siellä ei valitettavasti ennätetty käydä.

Katsokaas, kovat jätkät uskaltavat sosialisoitua E-Pohjanmaalaisessa snägärijonossa jopa pilkun aikoihin. Ja minä näemmä myös.

Dobbelchilimättöburgerin jälkeen on mukava lähteä kotimatkalle.

18.12. sunnuntai Tuuri: Jos haluaa kokeilla jouluruuhkalarppausta, niin ei ole tarpeen mennä kauemmas kuin paikalliseen Cittariin tai Prismaan. Mutta voihan sen toki hoitaa myös Kyläkaupassa.

Vähän jäi kuitenkin valjuksi. Enkä nyt tarkoittanut 'no mitä voi odottaa kun matkaa johonkin isoon latoon keskelle peltoa vain huomatakseen, että saman verran sitä lihaan verrattavaa ainetta HK:n sinisessä on täälläkin'. Ehei. Tarkoitin, että lopunajan joulunodotusmeihemiä ei ollut havaittavissa. Höh.

Juntteja oli kyllä. Se on hyvä asia.

Täällähän on se hotellikin. Haluaisin joskus tehdä reissuraportin, jossa käydään Keskisen hotellin hotelliyö tunti tunnilta läpi.

18.12. sunnuntai Uurainen: Väliaika, torttua ja piparia. Tämän kahvihetken jälkeen tiimiläiset katosivatkin jälleen kukin omaan suuntaansa. 'Til next time, ta taa.

--

Neiti Vilukissalle ja neiti SR:lle kiitokset etukäteisvinkeistä.