HUNTERS RACING TEAM

 

Road Trip: Skibotn-Narvik

Reissussa edustettuna:
HRT, NKRT, NTL Racing

Aito road trip on elämän suola.

16.7. tiistai Karesuvanto: Reissun hätkähdyttävin hetki: Suomessa sade, Ruotsissa sateenkaari. Näiden kahden valtion tarina tiivistettynä. Harmi ettei kännykällä saanut parempaa kuvaa, tosin kuva ei koskaan tee oikeutta kohteelleen.

Halusinpa uida siltä istumalta Ruotsiin, mutta sen esteenä oli pari tosiasiaa. Ensinnäkin sauna oli juuri lämpiämässä ja toisekseen sateenkaaren värit ja Ruotsi ovat liian pelottava yhdistelmä. Sieltä kun ei välttämättä olisi löytynyt S90 Royal Executive, vaan elämäni rakkaus Håkan.

17.7. keskiviikko Sjøvegan: Reissu-Ransitti Jäämerellä. Tulomatkalla meni neljä nippusidettä laturin korjaamiseen, muuten työjuhta palveli hyvin.

17.7. keskiviikko Bjerkvik: Kun alkuillan aurinko paistaa juuri sopivalla korkeudella, makuualustana on lämmin kallio, ympärillä kohoaa lumihuippuisia vuoria ja tosi-TV:nä voi tarkkailla reissutovereiden kalastusta, niin juuri sillä hetkellä jopa Motörhead Bastard maistuu ihan hyvältä.

19.7. perjantai Umeå (Holmsund): Vaasa-Uumaja oli aikoinaan suosittu laivareitti ja sen myötä täällä kävi paljonkin suomalaisia matkaajia. Tax freen päätyttyä onkin ollut sitten hiljaisempaa.

Tämän vuoden ajan Wasa Express on taas kuskannut yleisöä edestakaisin, kun uusi yrittäjä aloitti liikennöinnin. Tiimillä on myyrä laivan miehistössä, joten paluumatka hoitui kätevästi näin.

--

Reitti Kärsämäki-Haparanda-Karesuvanto-Skibotn-Narvik-Kiruna-Jokkmokk-Bureå-Umeå-Vaasa-Kyyjärvi = n. 2560 km (+ laivamatka n. 100 km) ja n. 93 t.

Tämähän on siis 28,60 km/h. Siis joka tunti.

Disclaimer: laskennossa ei ole huomioitu laivamatkan hitautta, Transitin korjaamista (=15min) kahta ryyppyiltaa tai Saabin 16-v kannentiivisteen etsimistä (=2h).