HUNTERS RACING TEAM

 

Matka Sofiaan

Reissun päällä:
Herra C
Herra Y
Mr. Reiseführer

18.3. torstai Sofia: Paikallinen (liikennevalvonta?)koppi. Siellä virkapukuinen ukko katseli alaspäin, tarina ei tosin kerro katseliko autoja vai tyttöjä.

19.3. perjantai Sofia: Todellista pikaruokaa suoraan kadulta, myyjä ehti myydä minuutissa 5-6 pizzaslicea. Hinta 1 e ja kokoa enemmän kuin Kotipizzan kokonaisessa versiossa. Ketsuppi ja majoneesi hienosti sijoitettuna katutolppaan. Suomessa tämmöinen kiellettäisiin samoin tein hygieniasyistä, onneksi kaikkialla EU:ssa ei olla yhtä idiootteja.

Ruoka oli kaikkiaankin todella hyvää. Ravintola Edno Vremessä kannattaa käydä heittämässä huiviin annos nimeltään Hunter's Whisper. Itse annos nyt ei ollut sen eksoottisempi kuin grillattuja porsaan korvia, mutta nimi velvoittaa.

20.3. lauantai Sofia: Tämmöinen rokkipaikka löytyi keskustan sivukujalta, nimeä ei tarina (tai ovi) kerro. Musiikki tuli suoraan Youtubesta ja soittolistalla myös Turisasta, mistä plussaa. Oluen hinta 1,2 e. Baaritiskillä saattaa joku käsitellä neuloja, mutta siitä ei kannata välittää. Kaupungin parhaan baarin arvonimi on taattu.

Halvimmillaan oluen sai baarista 0,65 eurolla, kioskista puolestaan kahden litran olutpullo 1,2 - 1,8 e.

20.3. lauantai Sofia: Sivistysvaltiopisteet 3/3 (julkijuopottelu, baaripolttaminen, 24h viinanostomahdollisuus).

Täällä meinattiin kieltää tupakoiminen joissain paikoissa, esim. paikallisbusseissa ja elokuvateattereissa. Yleislakon jälkeen ne uudistukset peruttiin. Näin EU:ssa.

20.3. lauantai Sofia: National Military-History Museum piti myöskin käydä tarkastamassa. Kuvassa Skoda.

21.3. sunnuntai Sofia: Paikallinen kansallismuseo oli sijoitettuna entisiin kommunistisen puolueen edustustiloihin, mistä johtuen arkkitehtuuri on sitä ihtiään. Toisesta maailmansodastakin oli jotain, mutta ymmärrettävästi siitä ei niin huudella, kun sattuivat valitsemaan väärän puolen. Maisemat on toki hienot.

21.3. sunnuntai Sofia: Jonkun NATO-alueen (tjsp) ulkopuolella oli todella tyylikäs aita, tehty meinaan kivääreistä. Kuvaa klikkaamalla isommaksi.

22.3. maanantai Sofia: Paikallinen G4S panostaa.

22.3. maanantai Sofia: Tälläistä taidetta meikku arvostaa. Taas on vedetty jotain muutakin kuin miniää.

--

Sofia on ehdottoman suositeltava paikka. Käykää.