HUNTERS RACING TEAM

 

OP Suonenjoki -ralli
Suonenjoen UA 10.01.2009
Suonenjoki

Ajajat:
JP Flyktman
Jyrki Siekkinen

Auto:
Ford Fiesta

Ja vaihteeksi Suonenjoelle, siellä tarjolla Historikkien ensimmäinen osakisa. Antiikkinenhan toi meitinkin laite toki on, mutta kuitenkin äffäläisiin a.k.a. lisäluokkiin kävi käsky.

Lisenssit kuntoon, vuodenvaihteen takia toki niissä oli oma hommansa. Pelipaikoilta tulikin jo aiheen tiimoilta pienimuotoiset haukut kisaviikolla, mut kun ottaa rennosti niin kaikki järjestyy... olikohan torstai jolloin kartturin paperit oli selvät, kiitokset AKK:n Kinnuselle.

Kisapäivänä joskus ennen puoltapäivää mestoille. Se tietty näissä b-junnutouhuissa on hyvä, että voi vielä aamulla kääntää kylkeä kun kello soittaa. Mut toisaalta ensimmäiset oli jo varmaan maalissa kun myö vasta katsasteltiin omaa rotiskoa. Sanomista tuli vain sammuttimen uusista kiinnitteistä, se toi reikänauha ei kai ollu sit paras mahdollinen metallipanta... no, tyhmään sääntöön vieläkin tyhmempi sovellus.

"Varikolla", suomeksi sanoen siis sopivasti sänkisellä pellolla, sai jotkut taas kokea sitä kuuluisaa rallin hienoutta. Ite lähinnä mietin, että mitähän h***oa minäkin täällä teen. Kuitenkin korvatulehdus päällä ja kuumettakin riittävästi. Mutta se joka leikkiin lähtee, se leikin kestäköön.

Lopulta reitille ja alkuun kaupungin (?) keskustaan. Ihme kyllä lähtöpaikalla oli vielä jokunen katsojakin Havian Markun lisäksi. Tuli ihmeteltyä kisakuskillekin, että eikö ihmisillä ole lauantaina parempaakaan tekemistä...

EK ykkönen, siinä sekin ajeltiin läpi miltei loppuun asti (tai siis enhän mie mitään ajellu, kunhan huutelin parit risteykset tiekirjasta ja moikkailin katsojille). Ennen maalin ennakkomerkkiä sit alkoi tapahtua ja Fiesta löyti lopuksi itsensä lumihangen puolelta. Siinä meni kai joku puolitoista minuuttia. Onneksi paikalla oli pari järkkäriä ja jokunen katsojakin, kiitos.

EK kakkonen, kuskit olis kyllä jaksanu painaa mutta pienestä Fiestasta oli veto pois. Nokkahihna ilmeisesti oli ottanut ihteensä edellisen pätkän lumihangesta ja hypännyt. 27 kilsaa kuitenkin tultiin läpi, olis ollu kyllä hieno pätkä jos olis saanu edes sen 100 km/h tauluun.

Huollossa ei ollut aikaa tehdä oikeastaan mitään, aikaa oli 20 min joista 8 meni tankkauspaikalla. Tulppien vaihto, sytty ääriasentoon ja meno jatkui.

EK kolmonen, jonnekin puoleenväliin raahauduttiin ja sit hihna katkesi kokonaan. Autokin jäi tielle, kun mitään pistoa ei ollut, eikä toisaalta katsojiakaan. Vehkeet trailerille ja kotiin miettimään maailman pahuutta.


Mursu #2 yrittää mahtua pikkuautoon. Terveiset Mursutiimille [tm].