HUNTERS RACING TEAM

 

Karnevaali JM
Suonenjoen UA 17.07.2010
Suonenjoen RC-rata

Ajaja:
Jyrki Siekkinen

Auto:
Toyota Corolla

Suonenjoelle Karnevaaleihin viettämään yhdenlaisia lopettajaisia. Eli viimeinen jokkiskoitos edessä. Tämän jälkeen alusasusäännöt vie voiton ja tiimi siirtyy muiden lajien pariin. Pihasta viimeinen tähän lajiin soveltuva auto matkaan.

Minkäänlaista menestystä ei siunaantunut, vaan tällä kertaa se ei ollut niin tavoitteenakaan. EVK:ssa tippuminen välierässä ja yleisessä heti keräilyssä. Kunhan nyt tuli ajeltua lähdöt pois alta.

Kisan jälkeen auto oli tutun näköinen. Kertokaa nyt joku, että mitä seksuaalista tyydytystä tuo Corollan takakontin pahoinpitely aiheuttaa? Toisin sanoen Toyotan tyyppivika iski taas. Mutta onneksi ei tarvihe enää ite oikoa, kun Man-Oilin miehet koukkasi Corollan parempaan talteen. Onnea ja menestystä, hyvä ettei tarvinnut raahata kotio.

Ja sitten harrastamaan AKK:n sanoin 'autourheilua vahingoittavia tekoja'. Mutta onhan tällaisen kunniatapauksen kunniaksi maistettava yksi sikari ja skumppapullo. Nyt kohti uusia haasteita.

Täältä tähän, Hunters kiittää kaikkia joiden kanssa varikoilla on pyöritty. Osalle sanotaan näkemiin, valtaosalle hyvästi.