HUNTERS RACING TEAM

 

Matka Mansikkakarnevaaleille

Reissun päällä:
Herra W
Herra Y
+ sekalaisia savolaisia

10.7. perjantai Jyväskylä: Parit muuttujat jne.

Lähtöajatus oli, että kesäpäiviä on niin vähän jotta niitä on sääli tuhlata kotisohvalla. Ensin piti lähteä jollain porukalla ja laivalla Tukholmaan. Sitten piti lähteä ihan muulla joukkiolla ja nopealla lähdöllä Venetsiaan. Ja lopulta päädyttiin Volvon kera Suonenjoelle. How sad is that?

Noh, eipähän tarvinnut häslätä tax freessa. Sen sijaan nappastiin hawaii heti kotinurkilla (Sisilia)*, ihan vain varuiksi. Pizzan puolittaminen on noloa, mutta minkäs teet kun on pieni mahalaukku. Nykyään siis**.

(* tämä on siis pizzerian nimi.)
(** -17 kg and counting. takaisin neuvolapainoissa, hävettää.)
(toim.huom.: Volvo oli sentään RWD. Olemme noloja tapauksia, mutta rajansa kuitenkin kaikella.)

10.7. perjantai Suonenjoki: Mansikkakarnevaalit. Normaalisti ovat päällekkäin paikallisten, joskin kansallisten, jokkiskisojen kanssa. Tämä vuosi oli poikkeus, joten kerrankin pääsi häiriöittä maistelemaan kylätapahtuman tunnelmaa. Ja mansikoita. Ja olutta.

Mansikat: 5e. Stobe: 6.5e. Suonenjoki: priceless.

Historialuento: Suonenjoen Mansikkakarnevaalit on järjestetty vuodesta 1970. Luento päättyy.

Ja ihan sivuhuomiona: miksi tuoda mansikoita tuliaisiksi, kun ne voi syödä itse paikan päällä? Tosin neiti S:lle piti tuoda yksi tuokkonen. Olen orja. V***ttaahan se.

10.7. perjantai Suonenjoki: Diandran keikalla. Ihan vain sen takia, että kaikki keikat olivat ilmaisia. Tämä oli taas yksi elämys, joka ei varsinaisesti ole koskaan ollut henkilökohtaisella 'to-do' -listalla.

Etukäteen ajatellen Anna Abreukin olisi kelvannut, mutta Diandra veti kyllä hyvän keikan. Luonnehtisin jopa esiintyjäksi, joten propsit siitä. Toisaalta se on surullista, että jälleen yksi hyvä ääni on uhrattu musiikkiteollisuuden ja sen tuottamien paskojen biisien alttarille.

Tai no, 'Paha poika' on sanoitukseltaan semi-ok. Se oli tietysti encoren viimeisenä, joten tulipa sitten kuunneltua koko settilista. Eka coveri oli vasta 5. biisi.

Stadin neidille terveisiä. Pitää olla rohkea yksilö, jotta uskaltaa tulla landepaukun olkapäille. Vallan, kun ko. tiimiläinen on noin kolmen boforin humalassa. 112 oli jo pikavalinnassa, mutta ihan hyvinhän se meni. Ja vieläpä kahden biisin verran.

Perjantain T-paitakilpailussa Hervannan Kultainen Apina voitti Sihanoukvillen Papagayo Guest Housen kahdella halauksella. Voitto se on niukkakin voitto.

11.7. lauantai Suonenjoki: Zetoreiden kiihdytysajojen SM-osakilpailu. Kerrankin oli hyvä syy herätä jo aamupäivällä. Ja kävellä yli kaksi kilometriä, koska ajokunnosta ei tietoakaan.

Kuten näissä kilpailuissa yleensä, niin voittajasta ei ole mitään havaintoa. Tai edes eksaktista tavasta, jolla voittaja ratkaistiin. Se on jopa osa elämyksen hienoutta. Uppopallon Pohjanmaa-Cupin välierä nevöföget.

11.7. lauantai Suonenjoki: Tätä ei tarvihe edes selittää, te jo tiedätte että miulla on likainen mieli. -c +b

En ottanut kuvaa. Enkä lähettänyt Instagrammiin. Sori kaikki (sinkku)tytöt.

12.7. sunnuntai Suonenjoki: Sunnuntaina olikin jo rauhallisempi meno. Wiskarin keikan pystyi kuitenkin kuuntelemaan ajokuntoa odotellessa.

KPB Kasibaari, Mehi's on aivan yhtä hyvä. Paikallinen yökerho Carnival, sisäänpääsylipuke 9e, jäi väliin. Lisäksi kun mainitaan Iisveden Rantapaviljonki, niin siinä ne olikin.

Jyväskylän Paviljonki on vaikuttavampi ilmestys, pakko myöntää. Vaikkei sekään mikään Lutakko ole.

12.7. sunnuntai Suonenjoki: Otsikkoon kun korjaisi 'Kesämies', niin seikka olis saletti.

Voisihan tuossa sanoa olevan myös 'huntteri', mutta se ei olisi totta. Plus henkilökohtainen stylistini kielsi minulta kanat. Ei kuulemma sovi herkän äijämäiseen tyyliini.

12.7. sunnuntai Suonenjoki: Vanha Maamies tarjosi pikamajoituksen, 2hh 98e /yö. Eivät kysyneet viisumia.

Aamiainen olisi maksanut erikseen, josta miinusta. Aamusaunasta sen sijaan plussaa. Ja se oli sekasauna, ihan vain vinkkinä. Meille naturisteille kuitenkin muistutus, että ne hyvät käytöstavat on oikeasti ihan hyviä käytöstapoja.

--

Parit onelinerit (suomennettuna):

"Voi kun olis pienenä tienny miten hauskaa isona on." -savolainen poke aukaistessaan vessanpönttöä.

"Tietääkö pojat missä valkovuoto on?" -savolainen neiti kysyessään reittiohjeita Valkoapila-nimiseen ravintolaan.

"Kiitos ei." -kaikki savolaiset neidit.

Det var det. Marikalle kiitokset, Eetulle anteeksipyynnöt. Vai oliko se toisin päin? Vai molemmin päin? Anyway.

Muille tavatuille tutuille terveisiä. Erkalle nyt ainakin. Vaikka ollaankin eri merkin miehiä niin hoida silti se 25K ensi vuoteen mennessä.

"Tosimiehillä nokka on alhaalla."
- huntteri Suonenjoen OHC-miehille Kardaanikunkun kaljateltassa.

Eikä Karnevaalit ole Karnevaalit ilman Jukan turinatuokiota. Vaikka ollaankin eri lajin miehiä niin silti onnea F-Cuppiin.

"Sulla on Corolla siellä laanilla. Onko se K- vai T-moottorilla?"
"Se on B-moottorilla."
"No niinpä tietysti. Oisin muuten kaupannu sulle T50-laatikon."
"Hyvä laatikko, väärä merkki."
-saunailtakeskustelu J:n ja huntterin välillä, back in the good old days.

Enkä tule tätä koskaan julkisesti tunnustamaan, mutta savolaiset ovat loppupeleissä ihan hauskaa porukkaa. Suomen hauskin murrekin löytyy täältä. Ei paras, mutta hauskin.

--

Ja kerta neiti Lahtelainen tämän lukaisee, niin isi oli kiltisti.