HUNTERS RACING TEAM

 

Toyota Corolla KE20 (JM)
kortti: Markku Hautamäki '93

2.0 B200, 40 Dellortot, M45 loota, 4.x perä

Tämä on yksi niistä Huismanin lyhyen uran 2T-koreista, aikanaan Volvo-miehet oli näiden kanssa ihmeissään =). Ollut toki kaikkialla muuallakin (JärvisUA/WWR/Punkari, AL-Härmä/Rantala, ViSUA/Nieminen, P-HUA/JanskiPower, KauhUA/Korpela, keikkakuski Hautanen (EPUA), JoeUA/Suutarinen, LapinlAU/0 Promille Racing jne.) Lisäksi käynyt todistettavasti ainakin Suonenjoella, Alavetelissä ja Iisalmessa.

Ensimmäinen oma havainto '07 Kemorasta, tuolloin 2T-koneella, joku NSB:n jamppa ajoi (tuli havaittua vain sen takia, että oli Näräsen Volvon vieressä). KK haki suorilla sen jälkeen, kovaa ajoa seuranneen kesän ajan. Seuraavana talvena matkas Korpelan Juhalle, oli '08 Talvimestaruudessa paras kardaani. Tosin juuri tuossa kategoriassa kisa ei ollut järin laaja, ei tainnu kymmentäkään kardaania olla paikalla. Hautanen ajoi keikkakuskina '08 Kardaanikunkun ja sen jälkeen vaihtokaupoilla eteenpäin.

Tässä välissä 2T pomppas nokalta sinne mihin ne kuuluukin (= Nettivaraosaan), tilalle auton moottori. Siirtyi jotain reittiä Joensuuhun Suutariselle, joka kauppas rullaavana '10 Nettiautossa. 0 Promille Racing käväs hakemassa, ajoivat Lapinlahdella, ja sitten tuli haettua itelle suorilla.

Seuraavan kolmen vuoden aikana pienimuotoista elvytystä, ei siihen loppujen lopuksi älyttömiä jäänyt tekemättä. Parempi tekniikkakin oli periaatteessa jo olemassa, ja suunnitelmissa oli pakottaa naapuritiimin rallikuski rattiin. Meni kuitenkin kaupan '13 Kardaanikunkun parkkipaikalla, kun ylipäällikkö meni tämän kauppaamaan minun tietämättä =). Meni akuutista autopulasta kärsivälle, eli Syväojalle.

Syväoja ajoi ilmeisesti '14 Kauhavalla jokkis/crossikisassa, josta kaupan jonnekin rannikolle.

Kiva piha-auto.