HUNTERS RACING TEAM

 

Toyota Corolla KE20 (JM)
kortti: Markus Sutinen '02

2.0 B200, 40 Dellortot, M45 loota, 4.3 perä.

Sutisten tehtaan tuote, alunperin jollain Toyotan nakkipannulla. 2004 Karstulaan 'viikossa valmiiksi' -periaatteella, tekniikaksi Alasen 128-Fiatin tykötarpeet. Karstulassa Markus EVK:n 3. ja heti perään Jokinen ajoi Kardaanikunkussa johonkin finaaliin.

Tällä välin kävi ilmeisesti Hietamäen porukalla. '05 Suominen talutti Alastaron SM:iin ja perään Karnevaaleille, jossa EVK:n voitto. Sieltä Hartikaisen huomaan pariksi vuodeksi, kävivät ainakin kerran Kunkussa ja ajoivat miljoona kilsaa hupiajoja. Lopulta erehtyi tuomaan Pieksämäelle '07, josta Teppo koukkas talteen. '08 ostin suorilla Tepolta.

'08 Karstulassa keräilyn 1., semissä hukkui vaihteet. Sen jälkeen KK ajoi '09 Talvimestaruudessa, Asfalttikunkussa ja Kardaanikunkussa. Sitten taas omaan pihaan, Kokkolan kisassa alkuerän 1., semissä rytistelyä ja Karstulassa keräilyn 2., semissä hukkui jarrut.

Tässä välissä koitettiin hitsata lahonnutta koria kuntoon ja kaikki ajettavuus kaikkosi. Siispä '10 Karnevaaleissa ei ajo luonnistunut, mutta auto kahden tarjouksen turvin kaupan Man-Oil Racingille. Pirinen ajoikin heti perään Kunkussa, tosin vain yhden lähdön kun jarrut hukkui taasen.

Jotain kautta kulkeutui Lapinlahdelle (tai jonnekin sinne) ja näkyi Nettiautossa. Härkönen haki itelleen ja tuhosi kopan keväällä 2011. Kone nykyisin pitkäperä-Sierrassa, viimeisimmän tiedon mukaan auto oli Ekolan pihan perällä.

Hyvä auto, viiteen vuoteen moottorista avattiin kertaalleen venttiilikoppa. Sekin vain sen takia, että kopioitiin nokka tulevia moottoreita ajatellen.


Mykistävän näköinen tullessaan.