HUNTERS RACING TEAM

 

Matka Boom Cit... eikun Vaasaan

Reissun päällä:
Herra D
Herra X
Herra Y
Mr. Ol'DB

Heti alkuun:

Historialuento: Mustasaari (Vanha Vaasa) 1606, Vaasa 1611, Nikolainkaupunki 1855, Vaasa 1917. Tämä on myös yksi niitä paikkoja, joiden keskusta on siirtynyt: noin 7 kilometriä vuoden 1852 Vaasan palon jälkeen. Ja ollut myös (tavallaan) Suomen pääkaupunki vuonna 1918, kun vapaussodassa valkoisten senaatti joutui evakkoon ja löysi tukiaseman täältä.

Vaasa kokee siis uuden palon heti, kun Uuraisten Korpikommunistinen kansanpuolue (UKKKP, tai pelkkä UKK, tai pelkkä KKKP) pääsee valtaan. Just for the fun of it.

16.5. perjantai Pohjanmaa (Suomen Texas): Ihan selvistäpäin ei Pohojanmaalle uskalla. Notta notta. Edellisen kerran kun käytiin edes likimain näillä seuduin, niin Ylihärmän neiti-ihmiset uhkailivat puukolla. Ihan vain kun siteerattiin Rehupiiklesiä. Rento meininki.

Joku tiimiläinen heitti ajatuksen, että käydään Vaasassa ryyppäämässä yö tai pari. Ja mikäpäs siinä. Ei edes tarvinnut ajaa. Kumpaankaan suuntaan. Eikä myöskään itse kaupungissa. Tosin se lienee kaikille selviö.

16.5. perjantai Vaasa: Ei aina sitä Omppua. Silläpä valintana Hotel Tekla, kaksion nimellä kulkeva 4hh 30e /yö /jamppa, sis. iltasaunan ja aamupalan. Ei oikeastaan mitään valittamista. Väittäisin että on vanhaan opiskelija-asuntolaan rakennettu.

16.5. perjantai Vaasa: E-Rotic keikalla Vaasassa?! BOOYAHHH! Oh Max!

Tällähän ei ole juurikaan tekemistä sen alkuperäisen ork... esterin kanssa, mutta eipä se haittaa kun playback hoitaa. Club Fontana, liput 7e.

Oikeasti tätä eurodancen paluuta ei voi suositella kenellekään sellaiselle, joka ei elänyt ja kokenut teiniysäriä. Ja meille muillekin vain nostalgian takia.

Nostalgialuento: PV:llä pitkin kylää, hieman (?) liian suuret luulot itestään, kaikki paheet yritettiin vanhemmille selitellä parhain päin jne. Ei myöskään juostu enää tyttöjä karkuun välitunnilla kun ne koitti pussata, vaan homma alkoi mennä toisin päin. Oi aikoja, oi tapoja.

Vaan toisaalta, mikä vuosien saatossa on muuttunut? Hmm... mietitääs... no, se PV on vaihtunut nelipyöräiseen versioon.

17.5. lauantai Vaasa: Erica-Grilli on muchos bueno. Sen sijaan KPB:ta ei nimetä, koska sellaista ei tullut vastaan.

Aivan valtava Vaasan yöelämä /
taas energisyydessään eteeni aukeaa /
pari sammunutta, pari uupunutta /
ja tossa vapauden patsaan edessä tapellaan.

(c) Klamydia

Teklan baariosasto oli ihan ok. Paitsi silloin kun Suomi pelaa jääkiekkoa. Leijona-fanit kun ovat yleisesti ottaen aika idioottia sakkia.

Hullupullo oli myös ihan ok. Jokisen Vesku kuljeskeli siellä Mehukatti-törppö kädessään.

17.5. lauantai Vaasa: Koskenkorva (valkeat) - Alajärvi (sinikeltaiset) 1-0.

"Kossu goes Vaasa", sanoi mainostaulu. Eli ensimmäinen Superpesismatsi Vaasassa n. 20 vuoteen. Yleisöä yli tonni.

18.5. sunnuntai Vaasa: "Liisa on erinomainen seurustelu- ja ruokajuoma" sanoi tölkkivalkkarin etiketti. Tämä on meidän näkemys siitä aiheesta.

18.5. sunnuntai Mustasaari: Raippaluodon silta on Suomen pisin. Tähän loppukoon raportti.

--

Vaasassa ei ole mitään näkemistä. Torin grillijonossa sai myös rähinää aikaiseksi ihan tahtomattaan. Siitä huolimatta Vaasa on pienessä sievässä ihan ok paikka. Tai ehkä juuri tämän kaiken takia.

Wasalandian possujunassa ei käyty. Olemme ylikasvaneet.