HUNTERS RACING TEAM

 

II Vilppula -ralli
Vilppulan SUA 02.09.2006
Vilppulan seutu

Suuria ei jaksa raapustella, kun kamerakin jäi kotiin. Fiestalla kuitenkin liikenteessä, kotirallin kaadon jäljet oli suurin piirtein korjailtu ja etupäätä paranneltu.

Katastukset ja kaikki semmoiset hoideltiin siinä. Kilpailukeskuksen ympäristö oli suhteellisen alimitoitettu tuolle automäärälle, mutta lopulta löydettiin hyvä paikka koulukeskuksen takaa.

Lähtö oli keskustan torilta, josta kohti ykköspätkää. Siirtymäaika oli suhteellisen reilu, joten pätkän lähdössä oli aikaa ihmetellä tilannetta varmaan puolisen tuntia. Lopulta kuitenkin liikenteeseen. Heti alussa todettiin, että etupää menee aika hyvin sinne mihin pitääkin, mutta takapää on aivan kaamea. Ei sopinut kovalle tielle sitten ollenkaan.

Takapäätä tunnustellen semmoista sunnuntaiajelua. Pätkän puolivälissä meinattiin silti hypätä suoraan ojan päälle, kun tie kääntyi alta pois. Isommalla vauhdilla olisi tullut taas peltitöitä.

Huolto oli Särkikankaan Jm-radalla. Ei mitään suuria ihmeitä, takapäälle kun ei voinut tehdä mitään. Niinpä takaisin reitille. EK:t 2 ja 3 oli putkeen, jonka jälkeen suoraan maaliin. Kakkosella ei mitään ihmeitä, maalimutkaan oli jäänyt paljon porukkaa. Ite nostettiin hyvissä ajoin, kun ei sillä hävityllä sekunnilla niin suurta merkitystä meille ollut.

Kolmosella sai jo vauhdin tuntua. Yhteen alamäkeen ladattiin nelosella sen mitä tuommoinen Fiesta kulkee. Mielenkiintoista hommaa vetää semmoinen 180 km/h pajukoiden välissä liki vakioalustaisella ja lukottomalla Fiestalla. Onneksi ei kerennyt vitosta laittamaan peliin.

Pätkän maaliin päästiin, ja tunnelma oli korkealla. Viimeinen siirtymä maaliin ja homma oli pulkassa. Eroa kärkeen tuli valtavasti, jospa siihen auttais joskus hankintalistalla oleva Samaran loota. Samoin alustan kun laittaa kuntoon, niin kyllähän sillä ajelee huvikseen.


Tiimipalaveri oli luonnollisesti jo samana iltana.

Tiimi palaa jälleen joskus reitille, ensi vuoden suunnitelmat on vielä auki.