HUNTERS RACING TEAM

 

Volvo 142 DL

Elokuussa 2002 team kävi tutustumassa Koivistonkylällä ajettavaan Kyläralliin. Silloin touhun puuhamies Virtasen Manne tarjosi vanhaa kilpuriaan ostettavaksi. Autosta oli kuskin puolen alatukivarsi pettänyt ja takaa panhard katkennut. Muutenkin kori oli ihan finaalissa, sen sijaan tekniikka oli edelleen OK kunnossa.

Alkuun kukaan ei kuitenkaan autosta kiinnostunut, kun hintakin oli aika korkea. Aikaa menikin aina loppusyksyyn asti, kunnes Jussin alkoi tehdä mieli autossa olleita kaaria. Ne kun olivat täydet jm-kaaret ja kävisivät aika helposti miehen 200-sarjalaiseen. Autoa kysellessä hintakin tipahti saman tien puoleen.

Tekniikalle ja muulle auton ropposelle ei kuitenkaan ollut käyttöä. Niinpä otettiin yhteyttä Samaseen, joka kiinnostuikin laitteesta heti. Saihan siitä täydellisen tekniikan ja jotain muutakin käyttökelpoista jokkisautoihin. Joten lokakuussa auton hakuun.

Kori ei pitkään enää maan päällä lojunut. Samanen purki autosta kaikki käyttökelpoiset osat, nappasi kaaret talteen ja nakkasi lopun raadon romulavaan. Kaaret hän toi loppuvuodesta Uuraisille.