HUNTERS RACING TEAM

 

Volvo 242 DL

Auto tuli teamille tietoon kesällä 2003 erittäin perinteisellä tavalla: vahingossa. Auto makasi ladon reunalla, josta Jussi bongasi sen koulumatkalla. Jonkun aikaa meni asiaa miettiessä, kunnes lopulta lähdettiin käymään paikalla kyselemässä auton kohtaloa. Lopulta oikea talo löytyi ja autolle saatiin omistaja tietoon.

Vehjettä käytiin tutkimassa, mutta hinta oli armotta auton kuntoon nähden liian korkea. Ilman suurempia tinkimisiä hinnasta tipahti kuitenkin valtaosa pois, joten auto jouduttiin hakemaan pois kuljeksimasta. Tekniikka ei ollut kummoista (vakio B19A), mutta kori oli oikeinkin hyvä.

Aikomuksena Jussilla oli rakentaa autosta Jm-kelpoinen vakioauto, eli olisi joskus halutessaan voinut sitten sen tekniikaltaan päivittää jokkiskäyttöön. Mutta muiden puhuessa "järkeä", mies päätti vaihtaa hivenen pienempään projektiin. Joten pidempi tovi makoilua tontilla.

Ja lopulta ( = loppukesästä '04) lähti tämäkin maailmalle. Ei kuitenkaan sen kauemmaksi kuin Tikkakoskelle. Meni jäärata- / harjoittelukäyttöön.