HUNTERS RACING TEAM

 

Volvo 343 DL (JM)
kortti: Stig Malmsten '99

2.0 B20, 40 Weberit, pikkuloota ja 3.9 perä.

Äänekoskelta 2004 tuli Romun Ollilta tämmöinen. Sijoituksena kardaanisarjassa 10., yleisessä jäi penkoille välierissä. Kisan edetessä Panhard repesi rungosta irti, ja olihan siinä muutakin touhuamista. Ne korjattiin ja lähdettiin testaamaan Saarijärven kisoihin toukokuussa. Toimi hyvin, mutta tuli pyöritettyä miltei neljä kierrosta katon kautta.

Akselistoihin tuli pieniä vääntymiä, ja olihan keulan pellit vaihtokunnossa. Runko ei onneksi vääntynyt. Etuakselisto ehdittiin jo korjailla kuntoon ja vietiin Konttiperälle Samasen hoiviin, jossa tarkoitus oli laittaa peltiosasto kuntoon. Hannu kuitenkin halusi laitteen itselleen, kaupat tehtiin juhannuksena 2004.

Yksilö esiintyi ensimmäisen kerran Kardaanikunkussa 2001 Tammisaaren (?) riveissä. Sieltä Kurikkaan ja Vaasan seutuville. Makoili paikallisen pihan reunoilla pari vuotta ja sitten syksyllä 2003 reitti Eura - Luopioinen - Forssa.

Iteltä lähdön jälkeen kori käynyt Köpöillä, Sepposella, Peltsillä, Kaitsulla ja on edelleen kai Saarijärvellä. Kone on jonkun Saabin nokalla.


Kannonkosken lopputulos.


Myyntikunnossa. Näyttää pahemmalta kuin todellisuudessa olikaan...