HUNTERS RACING TEAM

 

Volkswagen Typ 1 eli Kupla (JM)
kortti: ???

1.6 pahna/1.3 Polo, nurkkakaasarit/VW oma kaasari, vakio loota.

Keväällä '99 jouduin Napulle Asfalttikunkkuun huoltoon. Kisa päättyi tiimiltä jo perjantaina, mutta katsomossa tuli esitettyä kohtalokas lausahdus "tätäkin lajia pitäis oikeastaan kokeilla".

Nappu ei sen jälkeen antanut enää periksi, vaan oli aivan pakko hakea tämä Volsu, löytyi suorilla Uuraisilta. Koria oli ties kuinka kauan sitten rakennettu Jm-käyttöön ja silloin siihen oli läntätty kaaret. Mitään muuta valmista ei sitten ollutkaan.

Pienellä (?) hitsaamisella ja kaikella muullakin näpräämisellä autosta alkoi muodostua jotain kilpuria muistuttavaa. Kisakiree Kuplan kone tuli haettua Kangasalalta, ja sitä kasailtiin siinä sivussa. Volsulainen kuitenkin aiheutti ihottumaa, joten kone myyntiin Leppämäelle ja tilalle perperiin ilmestyi Polon kone. Haa, olimme edellä aikaamme, Golffilaisen esiaste oli takatuupparissa jo vuonna '99!


Volkswagen alkutekijöissään.

Viivalla syksyllä '99 Vilppulassa, kaks ja kotiin. Häipyi sen jälkeen suorilla Rautalammille.

Haukan Sami ajoi täysin uusitulla korilla Talvimestaruudessa '00 tai '01. Sieltä Torkolle Pohjankyröön ja saman kevään Touko-JM:stä taas eteenpäin. Siihen päättyy tiedossa oleva historia...