HUNTERS RACING TEAM

 

Seat 133 TC (sivu 01)
Eli tarinaa siitä miten Seattia ei pidä rakentaa.

Lähtökohta:

"Auto" suurin piirtein siinä kunnossa, kuin oli tullessaan pihaan. Eli tuli jo maalattua ja etuvanteet / ratti on jo myöskin omaa perua. Kimmohan oli autolle jo tehnyt oikeastaan kaikki suurimmat työt eli tekniikka kokonaisuudessaan paikoillaan, jarrut täysin valmiit sekä kaaret / sähköt aika hyvällä tolalla.

Koska eihän tässä itsellä ole kuin pientä hieromista, niin silläpä raportin nimikään ei ole 'rakentaminen', vaan 'viimeistely'.

Ei huono aihio. Kynnyskotelot on tehty ruosteen takia uusiksi ja lisäksi kuskin puolelta on se "monttu" nostettu ylös, jotta penkin raudat käy paikoilleen helpommin. Muutoin lattia on alkuperäinen. Näinkin lahovapaa yksilö löytyi Karstulan metsiköistä...

19.11.2004

Aikas napakasti sopii autoon nuo 8-Rellun kaaret. Kerrankin Renaultista jotain hyötyäkin... Kaaret löytyi jostain vanhasta sotaratsusta. Apparin puolelle tuli viriteltyä turvaverkko, lasit kun ovesta poistin. Jonkun mielestä penkki on oudolla puolella autoa?

Toinen jarruvaloista. Fiestan takavalosta jalostettu (ette kai luulleet, että näihin projekteihin satsataan rahaa?). Tähän kuningasajatukseen sain idean tuosta Jm-Fiestasta, jossa jarruvalot on toteutettu samalla lailla.

Sumuvalo. Elikkäs Mitsubishin takasumuvalo (ette kai luulleet, että näihin projekteihin satsataan rahaa?) Ruma kuin elämä ja voi taata, ettei ole samanmoista tarjolla varikolla.

Kokeilin paikoilleen tulevaa varavannetta. Tuokin on sarjaa "oli pakko kokeilla". Tekijänä taisi aikoinaan olla Putsi. Aivan luotisuora ei ole, mutta ei kai varavanteen tarvitsekaan...

Taustalla iskari, jota sovittelin jo uuteen tilaansa (ette kai luulleet, että näihin... ei, kun eihän tuo sopinutkaan tähän iskarikohtaan). Kiitokset Monroe-parista SD-Teemin Pekolle.

Sähköpääkeskus oli aika lailla valmis, vetäisin vain urilleen ulkopuolisen katkaisijan. Se on puolestaan jalostettu Seatin etuluukun avausvaijerista. Tästä kuvasta tulikin mieleen, että seuraavaksi voisi pultata kaaret kiinni koriin.

Kuskin turvaverkko. Sekin alkaisi olla siinä, muutama ruuvi vielä uupuu. Tämä verkko löytyi muuten aikoinaan kaatopaikalta ( ! ). Mitähän-lie sinne silloin vietiin, ja niin tehtiin vaihtokauppa. Sokotaan meni aikoinaan osa verkosta ja nyt tähän osa. Vielä taitaa Starlettiin saada samasta kääröstä pari verkonpalaa etuikkunoihin (ette kai luulleet, että näihin... jne). Kyllähän te tiedätte.

Seuraava