HUNTERS RACING TEAM

 

Matka Siem Reapiin

Reissun päällä:
Herra C
Herra W
Herra Y

5.1. sunnuntai Hartola: Tilaihme Citroën - meidän egotkin mahtui kyytiin.

Neiti S ja neiti Instagrammi leikkivät kilttejä tyttöjä ja heittivät matkalaiset Hki-Vantaalle. Alun perin yhden tiimiläisen anopin piti myös lähteä samalla kyydillä Hesaan, mutta se valitettavasti peruuntui. Pattikselle voi lähteä monella tavalla.

6.1. maanantai Pattaya: Walking St. tai tuttavallisemmin vain Valkkari. Nimi on varsin osuva, sillä viisainta on kävellä ohi ja unohtaa saman tien.

Tosin sivukujalta löytyvä Windmill A-Go-Go Club oli käytävä tarkastamassa, koska AV-kv sitä suositteli. No joo... Kyllä. Olihan se. En spoilaa sen enempää, mutta kannattaa varoa tai se ostamasi ylihintainen olutpullo sisältöineen päätyy jonnekin ihan muualle kuin omaan suuhun. Tai siis kenenkään suuhun. Etanolin väärinkäyttöä, hyi mut ai. Vastavuoroisesti seuraavalle saapujalle pitää neuvoa, että käyppä Boyztownissa yhdellä.

Kadun eteläpäästä löytyi uusi ehdokas 'maailman hienoin yökerhon nimi' -kategoriaan, LimaLima. Ei käyty, liikaa neonvärejä.

6.1. maanantai Pattaya: Liu Liu Guesthouse tarjosi kattokämpän 12,5 eurolla /yö. Löytyy South Pattaya Roadilta, sieltä rauhallisemmasta päästä. Tämä on näkymä etupihalta.

7.1. tiistai Pattaya: Kovin kattavaa raporttia ei jaksa rustata. Ne jotka tietää, tietää jo ja ne jotka ei tiedä, ei haluakaan tietää. Lisäksi nimimerkki moby on jo tiivistänyt kaiken oleellisen tänne. Pahaltahan tämä varmasti näyttää sellaiseen silmään, jolle naisten tuotteistaminen aiheuttaa mielipahaa.

Sylkisin näky täällä ovat silti ne vaimot, jotka ensin raahaavat miehensä kävelykadulle ja sitten paheksuvat kun tämän katse viipyilee. Maailmassa on parempiakin pariskuntakohteita. Ja olipa joku äiti tuonut lapsensakin samaiselle kadulle. Ihan oikeasti. Maailmassa on parempiakin koko perheen lomakohteita.

Ja meille muille ne perussäännöt vielä kertaalleen: 1) ÄLÄ rakastu, 2) ÄLÄ usko sanaakaan, 3) ÄLÄ anna kaiken veren pakkautua alapäähän.

Tosin ei se aina ole helppoa. Kun yhdistetään tummat hiukset, nätti hymy ja nätti tatuointi (kuten vaikkapa semmoinen, jossa punaiseen korsettiin pukeutunut neito taluttaa äkäistä dobermannia), niin huntteria meinattiin taas viedä kuin viskisankoa irlantilaisilla sukujuhlilla. Tämä siis myös vinkkinä, jos joku nainen haluaa meikäläisen hurmata. En tosin keksi yhtään syytä, miksi joku haluaisi.

7.1. tiistai Pattaya: Heinäsirkkaa, skorpionia, sammakonpoikasia ja jotain matoja. Nam.

Kuvaajat kuuluvat asiaan, kai tämä on joillekin iso juttu. Yksi venakkopariskunta oli erityisen aktiivinen kuvaamaan meikäläisen lounastamista, ja lopulta saatiin miekkonen houkuteltua maistamaan itsekin. Kulttuurivaihtoa á la Hunters.

8.1. keskiviikko Pattaya: Paskaa viskiä, cokista, MacGyverin tekemät juomalasit ja soittimesta KunkkuSedän Boom City. Hotelliryyppääminen on todella aliarvostettu ryyppäämisen alalaji. Se on hauskaa jopa tämmöisessä maassa, jossa siihen ei ole mitään rahallista perustetta.

9.1. torstai Pattaya (Koh Larn): Monkey Beach. Vesijetti 25e /30min. Botski Pattayalta 0,75e /suunta. Siinäpä ne oleelliset.

Buddhalainen valtio, joten ei virallisia nakurantoja. Kari ja Karvattomat valehtelee siis kappaleessaan. V***n Kummeli.

10.1. perjantai Pattaya: Voi täällä tehdä jotain järkevääkin. Easykart.net on paikka. Ei ollut ilmaista, koska parhaat asiat eivät koskaan ole ilmaisia. 30e /8min tjsp. Tervetuloa turistihintojen maailmaan.

Herra C (kuvassa etualalla) kokeneena bensanpolttajana oli liekeissä, kun taas herra W (kuvassa taka-alalla) keskittyi lähinnä pyörähtelyyn. Herra Y (ei kuvassa) veti olutta pääkatsomossa. Kukin tyylillään.

10.1. perjantai Pattaya: Sivistysvaltiopisteet 3/3. Virallisestihan täällä kai on jotain rajoituksia näihin asioihin. Mutta kun kaikki perustuu lahjuksiin, niin eipä sillä ole mitään väliä.

KPB on Bar Min, jossain 2nd ja 3rd Rd:n välimaastossa. Ei mitään erikoista, mutta perusviihtyisä bilis/pystybaari riitti tällä kertaa. Tyttöjäkin on tarjolla, mutta eivät ole liian tyrkyllä. Minissä tuli myös nähtyä pakkojuottoa, joka on aina yhtä vienoa. Herra C oli tällä kertaa uhrina.

Bodega Bar ja Coffee & Beer oli ihan kivoja kanssa.

G:tä ja kokkelia saa kadulta samaan tapaan kuin Euroopassakin, eli pojat tulee yön hämärissä kuiskuttelemaan mukavia korvan juureen. Laatutaso on varmasti kova ja sanktiot on sitäkin kovempia = en alkaisi täällä G-mieheksi. Tosin meikku ei muutenkaan siitä puolesta niin ymmärrä, Max Salosen baarin antimet kiehtoo enemmän. Silti, legalize now!

Huntterin matkaopas, lyhyt oppimäärä: sanonta "good coke, good coke" ei tässä kontekstissä tarkoita nyky-cokista, vaan sitä ainesosaa jota cokiksessa joskus muinoin oli.

Tai näin minä ainakin olettaisin. Jos meni väärin, niin haistakaa itte. Minä mikään matkaopas ole.

11.1. lauantai Pattaya: Sanoako hyvästi vai näkemiin? Kas siinä vaihtoehdot.

Pattayalta kulkee tasaisena virtana linjureita kaikille BKK:n kolmelle isolle linkkiasemalle. Me valittiin Morchit (tai Mo Chit) 2.

Seuraava