HUNTERS RACING TEAM

 

Matka Siem Reapiin

Reissun päällä:
Herra C
Herra W
Herra Y

11.1. lauantai Bangkok: Kaikki halusi pois BKK:sta, täällä oli ilmeisesti mellakoita tai jotain. Silläpä Kambodžaan menevät valtiolliset bussit olivat täynnä, joten jouduttiin odottelemaan omaa vuoroa jokunen päivä.

Oikeasti oltaisiin voitu ottaa juna Arayana... Aranpra... no sinne rajalle kuitenkin. Tai mennä taksilla (kallista). Tai lentää (kallista). Mutta mikäpä jottei voisi olla Bangcockissa pari päivää.

Stormattiin siitä sitten suoraan Din Daengiin, joka oli sijalla 12 suurlähetystön 'älä mene shinne' -listalla. Turhaan pelottelivat, mutta toisaalta sehän on valtiovallan tehtävä.

12.1. sunnuntai Bangkok: Kun amatöörit ovat asialla, niin majoituksen löytäminenkin voi olla vaikeaa. Lopulta Ratchadan MRT-aseman vierestä löytyi The Beach Residence, joka tarjosi huoneen 15e /yö. Ihan hyvä perustason Aasia-hotelli, en tiedä oliko gay-friendly vai straight-friendly.

Suihkun boilerin sähkökytkennät saattais pelottaa jotakuta.

12.1. sunnuntai Bangkok: Länsimaailma ei asu täällä. Kolmeen päivään nähtiin yksi länkkäri meidän kotikujalla (Chok Chai Ruam Mit). Muutenkin tämä oli hyvä paikka kuosittautumiseen, ellei välttämättä halua mennä Soi Kasem San 1:n hotellialueelle. Khao San Roadia kannattaa välttää, ihan vain sen takia että se on järjettömän syrjässä.

KPB jää nimeämättä, koska otanta on liian pieni. Bar Sixty oli kotikujan ainoa baari ja sellaisenaan ihan mainio. Karaokea olisivat halunneet meidän laulavan, mutta nuo thaikkula-kirjaimet ei oikein luonnistu. Tiimin karaokekunkkukin oli Suomessa tai jossain.

Aasialaiset yökerhot eivät ole meidän paikka, mutta jos niitä haluaa koluta, niin RCA (ja Ratchada laajemminkin) on ihan jees. Patpongille ei kannata mennä, ellei ehdoin tahdoin halua tulla kusetetuksi.

13.1. maanantai Bangkok: Tämä on hellyyttävä.

13.1. maanantai Bangkok: 70-luvun superisä on päätynyt tupakka-askiin varoittavaksi esimerkiksi. Niin se maailma muuttuu.

Edellinen | Seuraava