HUNTERS RACING TEAM
                                           www.huntersracing.net

 


.

Hunters on lyhyesti sanoen omintakeinen joukko juntteja. Juuret ovat keskellä korpea Uuraisilla, mutta valtaosa meistä on päässyt sieltä karkuun. Lisäksi mukaan on eksynyt samanhenkisiä toimijoita myös muualta keskisestä Suomesta. Osa harrastaa kaikenlaisten moottoreiden näpertelyä, toiset taas nauttivat hyvästä (?) ilmapiiristä.

Virallista kilpailutoimintaakin on harrastettu pelloilla ja jäällä ajamisen lisäksi: lajeina ainakin traktorien taitoajo, autosuunnistus, rokkiralli, jokamiesluokka ja ralli. Saavutuksia ei ole. Tämä ei yllätä ketään joka on nähnyt tiimin viritysjaoston toimintaa, sillä tiimin motto "ei huvita" on pesiytynyt syvälle ajatusmaailmaamme. Mutta pääpaino onkin hauskanpidossa, eli saunailloissa ja jonkinlaista kulttimainetta keränneissä elämysmatkoissa.

Varsinaisia jäseniä on kymmenkunta, jotka ovat käyneet läpi huippusalaiset jäsenriitit. Lisäksi mukana touhussa on myös parisenkymmentä (enemmän tai vähemmän aktiivista) epävirallista jäsentä. Tiimin sisäisiä jaostoja on lukematon määrä, joista suurimmat ovat Volvo-jaosto, elämysjaosto ja poikamiesjaosto.

Toimintaa tukemassa on myös oma yhdistys, Kintaudentien Hunters ry, jonka pääpaino on (oli) jalkapallo ja hiihto. Tiimin futisjaosto otti aikoinaan Uuraisten jalkapallopuulaakissa hopeaa, jonka ansiosta tulemme ikuisesti jäämään maailmanhistoriaan. Ja kyllä, tuomarit olivat tiimiläisiä.

Uusia sponsoreita emme kaipaa, joten älkää tuhlatko aikaanne. Rahaa meinaan on. Muita terveisiä voi laittaa vieraskirjaan. Vastaamme niihin 24 tuntia vuorokaudessa, koska sosiaalinen elämämme on hyvin rajoittunutta.

...ja muistakaa, että maantie ei ole kilpailemista varten.

 

    

Päivitystä:
07.05.2024 | Maardu |
25.06.2023 | Seat |
02.11.2022 | Tampere | VAZ 2107 (JM) |